Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinai turės daug dirbti, kad pasiektų svarbiausius tikslus verslo srityje. Jeigu susidursite su sunkumais ir patys neįstengsite jų įveikti, tai nesidrovėdami prašykite aplinkinių

Jaučiai turės apsišarvuoti kantrybe, kad įveiktų visus sunkumus.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Jaučiai turės apsišarvuoti kantrybe, kad įveiktų visus sunkumus.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 2, 2013, 8:00 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:42 AM

Jaučiai turės apsišarvuoti kantrybe, kad įveiktų visus sunkumus. Ką darysi, planetos kažkodėl įsižeidė ir yra nedraugiškai nusiteikusios jūsų atžvilgiu. Nekomplikuokite santykių darbe. Kolegų pagalbos jums dar prireiks, o į problemas žiūrėkite ramiai - jūs jas dar spėsite išspręsti tinkamesnėmis sąlygomis.

Dvyniai darbe visiems rodys pavyzdį. Visuotinė pagarba, o kai kam - ir šlovė, tikrai garantuota. Galimybė pademonstruoti savo nemažus sugebėjimus atsiras gavus svarbią vyresnybės užduotį. Nuomininkai bus paprašyti išsikraustyti iš buto. Todėl jums į galvą ateis mintis apie nuosavą namą, kurį pasistatysite arba nusipirksite.

Vėžys pradės abejoti, ar reikia kaip tik dabar imtis naujo verslo projekto. Astrologas pataria nevedžioti partnerių už nosies - verčiau atvirai pasidalykite su jais jus apnikusiomis abejonėmis. Bičiuliai verslininkai visada suteiks pagalbą, kurios netrukus jums gali prireikti. Ateinančią savaitę sąžiningai tvarkykite savo finansinius reikalus.

Liūtai negali nesidžiaugti, kad prasideda dar viena jų finansinio klestėjimo fazė. Visos verslo iniciatyvos bus sėkmingai realizuojamos. Valstybės tarnautojai turės važiuoti į tolimą komandiruotę. O politikų ir ankstesnėje vietoje laukia aukštas ir garbingas postas. Tiesa, gali būti keblumų, susijusių su vaikais.

Mergelė galutinai apsispręs, kaip tvarkyti reikalus. Baigsis neaiškumo laikotarpis, ir jūs turėsite pasiraitoti rankoves. Veikite ryžtingai, kad išnaudotumėte visas dabar atsiradusias palankias galimybes. Niekam nepatikėkite finansinių klausimų, viską spręskite savarankiškai.

Svarstyklės gali sėkmingai sportuoti ir pasiekti šioje veiklos srityje daug pergalių. Artistiškos prigimties žmonėms niekas nesutrukdys iškrėsti kokį pokštą, ekstravagantiškai pasielgti ir vis dėlto pelnyti publikos simpatijas. Sėkmė lydės komersantus, maklerius ir kitas Svarstykles, kurių darbas susijęs su rinka.

Skorpionui prasideda laikotarpis, ypač palankus svarstyti klausimams, susijusiems su darbu, karjera, dalykiniu bendradarbiavimu ir kelionėmis. Pasak astrologo, sprendimai, kuriuos priimsite ateinančią savaitę, bus sėkmingi. Bet jūs turėsite keisti verslo planus, nors jiems realizuoti jau išleidote krūvą pinigų ir paskyrėte daug jėgų.

Šauliai gaus svarbią žinią apie sandorį, kurį sudaryti jie aktyviai ruošiasi. Tai gerokai sustiprins jūsų pozicijas ir padės naudingai išspręsti finansinius klausimus. Savaitė pralėks labai greitai, kadangi turėsite daug įvairiausių reikalų. Aukštas pareigas einančius vyriausybės tarnautojus gali nudžiuginti pasiūlymas pereiti į diplomatinį darbą.

Ožiaragis be didesnių pastangų pasieks visus užsibrėžtus tikslus verslo srityje ir palypės karjeros laiptais. Tokia optimistiška ateinančios savaitės prognozė tapo įmanoma ypatingo planetų palankumo Ožiaragiams dėka. Dailiosios lyties atstovėms šviesuliai žada gerą darbą, o kai kurioms iš jų savo ranką ir širdį pasiūlys žavus vyriškis.

Vandenis leisis į tolimą kelią, kad pelnytų klestinčio verslininko laurus. Kelionės rezultatai bus puikūs. Be to, jūs sėkmingai atliksite truputį rizikingą operaciją vertybinių popierių biržoje. Gerų dividendų duos ir jūsų naujos investicijos. Bet per tuos darbus nepamirškite mokslo. Laimėjimai, pasiekti semiantis žinių, bus neregėtai dideli.

Žuvų laukia labai įtempta gegužės savaitė. Šventės, priėmimai ir džiugūs susitikimai pasipils it iš gausybės rago. Bet jie nesutrukdys suplanuoti vasaros atostogų. Jei norite, sako astrologas, važiuokite į pietus. Tokia kelionė jums nebus per brangi. Dabar jūsų finansinė padėtis labai gera, o planetos jums nepaprastai palankios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.