Astrologės S. Liepienės horoskopas gegužės 4-10 dienomis

JAUTIS (04 21—05 21)

JAUTIS (04 21—05 21) Pozicijos. Laikas, kai galite užkariauti pasaulį savo žavesiu ir kojelės treptelėjimu, baigiasi.
JAUTIS (04 21—05 21) Pozicijos. Laikas, kai galite užkariauti pasaulį savo žavesiu ir kojelės treptelėjimu, baigiasi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2013, 4:23 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 6:00 AM

Pozicijos. Laikas, kai galite užkariauti pasaulį savo žavesiu ir kojelės treptelėjimu, baigiasi. Dabar reikia dirbti ir įrodyti, kad esate verti to, ką turite. Už visas gyvenimo dovanas reikia mokėti. Atsiranda abejojančių ne tik jūsų gabumais, bet ir kompetencija ar sąžiningumu. Savo pozicijas teks apginti. Tiesa, labiau darbe ar sprendžiant problemas su tėvais, o ne namuose. Čia jūs turite stiprų palaikymą, net jei tuo ir abejojate.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Susitikimai. Pažinčių ir didelės meilės nesitikėkite. Susitikimai su senais pažįstamais taip pat atidedami. Keista situacija — pasikalbėti norisi, susitikti galite, o pašnekovų nėra. Todėl laikas bus skirtas darbams, susitikimams su giminaičiais ar nedidelėms darbo kelionėms. Jos nebus itin sėkmingos, bet prasiblaškyti, šį tą nauja pamatyti ar sužinoti pavyks. Kavos mėgėjams geras laikas. Pasisėdėjimai kavinėje — vieninteliai, kurie džiugins.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Auklėjimas. Ne tik nuvijote sėkmę, bet ir išgąsdinote visus susidomėjusius jumis. Gal pasirodė laikas netinkamas, gal manėte, kad bus geresnių kandidatų. Tad dabar liekate vieni arba su tuo, ką jau turite. Nesusipratimų su šeimos nariais taip pat netrūksta. Tik jie nėra aršūs, nevirsta karu. Tiems, kas turi paaugusių vaikų, savaitė bus sudėtinga, nes teks daug laiko skirti jų auklėjimui, taisyklių aiškinimui ir savo žalingų įpročių atsisakymui ar slėpimui.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Kompromisai. Pakeisti valgiaraštį — pakeisti gyvenimą. Na, vien salierais gyvi nebūsite, vien darbe nesėdėsite, bet tai tema apmąstymui. Savaitė nieko nepakeis, tačiau vis dažniau manysite, kad permainų neišvengsite. Tiesa, ne visi užtikrinti, kad tos permainos bus palankios. Santykiai komplikuojasi ne tik namuose, bet ir darbe. Ir viskas dėl to, kad neaišku, kas kam turi paklusti, nusileisti ar klausyti. Dabar jums sunku rasti kompromisą.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Išbridote. Pagaliau išbridote iš nesibaigiančių darbų pelkės. Gal po kojomis ir žliugsi, bet jau stabiliau. Darbų, įsipareigojimų nesumažės, laiko nepadaugės, bet dirbsite pagal šiokį tokį grafiką. Gali būti, kad tik dabar sulauksite užmokesčio už anksčiau atliktus darbus. Dovanų šiuo laikotarpiu nebus daug, o ir tos išprašytos. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai, padidinkite fizinį krūvį.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Skubėjimas. Kai kalbama apie pinigus ar paskolas, kyla įtarimas, kad likimas nestokoja humoro jausmo, bet jo sąžinė snaudžia — tai, kas planuota, nepavyksta. Nors yra didelė tikimybė, kad šiuo metu galite sau leisti daugiau nei anksčiau, atsiranda neplanuotų išlaidų. Todėl jei turite norų, planuojate didelius pirkinius, neatidėliokite, pirkite, kol galite. Namuose — kol kas taika, bet kantrybė baigiasi.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Išlaidos. Antrosios pusės kelionės ištuština jūsų kišenę. Kad nebūtų skaudu, vykite kartu arba skirkite tikslią sumą. Tas, kas laisvas ir kam tokie niekai nerūpi, pinigus leidžia saviems malonumams. Piniginė šią savaitę žymiai patuštės. Gadinti nuotaiką gali nuolatiniai mėginimai aiškintis santykius. Problemų kils dėl skirtingo požiūrio ne tik į finansus, bet ir kitus malonumus. Ištikimybė šią savaitę — dorybė.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Permainos. Nauji pažįstami keičia jūsų gyvenimą. Tai nebūtinai turi būti viską nušluojanti meilė. Gal tai žmogus, susijęs su jūsų darbais. Gal kas nors padės kitaip pažvelgti į senus dalykus, o gal tiesiog taps draugu ilgam. Todėl neatstumkite gerų dalykų jums linkinčių žmonių. Santykiai su vaikais — sudėtingi, nes išaiškinti pinigų, paslaugų ar meilės kainą nėra lengva. Kita vertus, dabar kalbėti apie tai būtina.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Nuotykiai. Prieš užsukdami į naują vietą gerai apsidairykite. Gal tas baras vadinasi “Triušio ola” ir ten pasikeis jūsų gyvenimas. Gali būti, kad net baro nereikės. Atsiras žmogus, kuris taps baltu triušiu, rodančiu kelią. Tik klausimas, ar teisingą. Kad ir kas nutiktų, šią savaitę nuotykiai tykos visur. Ir jūs sprendžiate, ar jų pasitikti eisite vieni, ar su kompanija. Tik neužsižaiskite, nes ketvirtadienis bus itin sunkus.

VANDENIS (01 21—02 19)

Dramblys. Viskas, ką matote, ko norite, — dideli, sunkiai pakeliami ir dar sunkiau įgyvendinami dalykai. O norite tikrai daug. Todėl priekaištai namie, meilės prisipažinimai darbe visai neveikia. Trokštate romantikos ir galbūt net ne čia. Tokie norai praeis. Realybė užgrius antradienį. Būkite pasirengę sumažinti lūkesčius, atsiprašyti ir iš naujo imtis pamirštų darbų. Išvyka prie vandens — geras būdas atgauti ramybę.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Šuoras. Savaitgalis nesiūlo saldaus sėkmės pyrago — greičiau jau nieko nevyksta ir nieko įvykti negali. Tai laikas, kai galite tvarkytis, valyti langus, sugrėbti pernykščius lapus ar tiesiog ramiai paskaityti. Užtat pirmadienis primins vėjo šuorą, kai viskas pradeda judėti, lėkti pirmyn. Pasinaudokite šia galimybe ir atlikite seniai atidėtus darbus, ištesėkite užmirštus pažadus, nes daug ką galite pajudinti iš mirties taško.

AVINAS (03 21—04 20)

Suvaržymai. Esate matomi, pastebimi ir vertinami. Todėl negalite elgtis taip, kaip norite, ar kalbėti to, kas patinka. Elgesio, gero tono taisyklės yra svarbios ir dabar daug ką lemia. Norėsite viską išsiaiškinti. Ir tai, kas vyksta darbe, ir tai, kas darosi širdyje. Deja, laikas tam ne itin palankus. Todėl neieškokite problemų ten, kur jų nėra. Tiems, kam pavasaris galvą susuko, pasimatymus geriausiai skirti ne greitojo maisto restorane.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.