Astrologija: ideali pora pagal vyro Zodiako ženklą

Anot astrologo Pavelo Sviridovo, jei vyrai, atkreipdami dėmesį į savo Zodiako ženklus, teisingai išsirinks žmoną, sumažės ne tik nepasitenkinimo, priekaištų ir pretenzijų savo antrosioms pusėms, bet ir skyrybų skaičius, rašo astro.ru. Tad kokių žmonų reikia skirtingiems Zodiako ženklams?

Jei vyrai, atkreipdami dėmesį į savo Zodiako ženklus, teisingai išsirinks žmoną, sumažės skyrybų skaičius.<br>123rf
Jei vyrai, atkreipdami dėmesį į savo Zodiako ženklus, teisingai išsirinks žmoną, sumažės skyrybų skaičius.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2013, 12:33 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:58 AM

Avinas

Šio ženklo vyras – karštakošis, impulsyvus ir pasirengęs susižavėti bet kuria moterimi, atkreipiančia į jį dėmesį. Tačiau, pažiūrėjus iš šalies, Avino ženklo vyre galima atrasti įdomių dalykų.

Avinas žiūri į žmoną kaip į žmogų, pakirpusį jam sparnus. Tačiau jam tai nėra skausminga. Tiesą sakant, jam tai net naudinga. Iš prigimties lyderio pozicijas užimantis Avinas myli savo moterį, vertina ir brangina ją. Viskas būtų dar geriau, jei paaiškėtų, kad jo žmona – šeimyniška, ramaus būdo ir taupi. Tokia moteris labai tinka ne tik nuotykių ieškotojams Avino vyrams, bet ir namisėdoms.

Jautis

Bet kurį Jaučio vyrą imponuoja savarankiška ir šiuolaikiška moteris, kuriai netrūksta ir romantikos. Jaučio ženklo vyrai mano, kad žmona – tai sąjungininkė, draugė, bičiulė, kuri dalinasi su juo ne tik vienodais interesais, bet ir šeimyninėmis vertybėmis.

Tada ir atsiranda prieštaravimų, kurie gali tapti akmeniu šeimyniniame gyvenime. Mat šeimoje Jautis pakankamai demokratiškas ir nuspėjamas, tačiau tik tuo atveju, jei įvykiai vystosi pagal jam priimtiną scenarijų. Užtat žmona Jaučio vyrui yra lygiavertė partnerė, turinti savo nuomonę ir nuostatas.

Jaučiui pasiseks, jei jo išrinktoji leis ir jam būti savimi. Šio ženklo atstovas turi jausti savo reikšmingumą ir būti užtikrintas savo savarankiškumu. Jautis greitai nusiramina pasiekęs savo, bet sunkiai keičia pasirinktą kelią.

Dvyniai

Šio ženklo vyrai paprastai moteryje ieško to, ko jie neturi. Dvynių vyras iš karto užsidega smalsumu, jei susiduria su nesuprantama, sunkiai išlukštenama, neįprasta, paslaptinga ir jausminga moterimi. Kitaip tariant, jį intriguoja nenuspėjama moteris. Tik tokią mylimąją suradęs Dvynių vyras nusiramina. Jam svarbiausia – mylėti ir būti mylimam.

Dvynių ženklo vyras – realistas ir pragmatikas. Jis pasirengęs savo išrinktąją priimti tokią, kokia ji yra. Tačiau ir jo kantrybė vieną dieną gali trūkti. Santuoka bus tvirta, jei moteris prisiims visus buitinius rūpesčius ir išsaugos ją gaubiantį paslaptingumą.

Vėžys

Šio ženklo vyrus visada traukė aktyvios, savarankiškos, nepriklausomos moterys. Vėžio mylimoji yra ta, kuriai netrūksta pasitikėjimo savimi. Šio Zodiako ženklo vyrui nėra lengva atsipalaiduoti ir nesivaržyti, tačiau įmanoma jį iškart užkariauti, jei moteris padaro gerą pirmąjį įspūdį. Juo labiau, jei moters ketinimai rimti.

Vėžio vyrams patinka ir praktiškos, jausmingos, gal net kiek užsispyrusios, tačiau minkštaširdės moterys. Jo santykiai su žmona priklausys nuo to, kokią partnerę jis išsirinks. Su impulsyvia moterimi jam gali tekti kariauti, o ramiai jis vadovaus ir nurodinės, ignoruodamas jos prieštaravimus ar nuomonę.

Vėžio vyrui pasiseks, jei jo mylimoji sukurs jų bendruose namuose harmoningą, šiltą bei jaukią atmosferą, kurioje užteks vietos ir drąsiems sprendimams, ir ramiam šeimyniniam džiaugsmui.

Liūtas

Liūto vyras – paprastas ir konkretus, todėl jam sunku suprasti subtilius sielos išgyvenimus. Jei jis rimtai susidomi kuria nors moterimi, jis jos siekia iki galo. Jei tvirtovė neįveikiama, iškart ima žvalgytis kitos. Moteryse Liūto vyrus traukia jų moteriškumas, seksualumas, vidinis grožis. Visa kita jiems ne taip ir svarbu.

Į savo žmoną Liūtas žiūri pagarbiai arba priešingai – lyg viršininkas. Be to, jis linkęs laikytis nusistatytų taisyklių ir dažnai remiasi viduramžiškomis tradicijomis. Žmona šio ženklo vyro akyse – tai jo nuosavybė, jo sekso partnerė, šeimininkė namuose, jo vaikų motina ir t. t. Liūto vyrui pasiseks, jei žmona dalinsis jo interesais ir požiūriu į šeimynines vertybes. Tačiau, vargu ar ji kiekvieną sykį nusileis jam ir nuolankiai klausys, ką jis sako. Jei taip nutiktų, Liūtui gana greitai nusibostų tokia žmona.

Mergelė

Mergelės ženklo vyras atkreipia dėmesį į moterį, kurios sunku nepastebėti. Ji paprastai rengiasi madingai, stilingai, dažnai būna įvykių centre, nuotaikingai nusiteikusi ir lankstaus proto. Jis, būdamas ne tik praktiškas, pastabus bei aktyvus, išsirenka sau ne tik ištikimą žmoną, bet ir visų jo reikalų tvarkytoją.

Į namų ūkio darbus šio ženklo vyras linkęs nesikišti, tačiau yra nusiteikęs nuolat nurodinėti. Jis reikalauja iš savo antrosios pusės atitikti ne tik žmonos statusą, bet ir nepriekaištingai atlikti visus namų ūkio darbus. Todėl jai gali tekti ir kentėti, ir kaip reikiant pasinervinti.

Svarstyklės

Šio ženklo vyras tikisi atrasti taktišką ir tolerantišką moterį, kuriai netrūktų ne tik vidinio žavesio, bet ir diplomatiškumo bei lankstumo. Tokių moterų jis atranda tik skaitydamas grožinę literatūrą, nors, leisdamasis į mylimosios paieškas, jis nusiteikia realistiškai ir gerai žino, ko nori.

Namuose tokiam vyrui skandalai nereikalingi. Užtat jis nori, kad jo žmona būtų ne tik namų židinio sergėtoja ir gera šeimininkė, bet ir išsilavinusi bei intelektuali moteris. Taip pat Svarstyklių ženklo vyras norėtų, kad jo kukli, rūpestinga ir šeimininkiška žmona neapribotų savo interesų vien valgio gaminimu ar skalbimu, bet realizuotų savo sugebėjimus bei talentus ir kitose gyvenimo sferose.

Skorpionas

Šio ženklo vyrai pirmiausiai atkreipia dėmesį į savimi pasitikinčią, savarankišką moterį. Ypač juos traukia vidinė moterų energija. Tuo pačiu Skorpiono vyras visada tikisi, kad jo išrinktoji bus tokia pat energinga bei aktyvi ir išoriškai. Šio ženklo atstovai paprastai tikisi, kad tokia moteris bus ne tik gera žmona, bet ir partnerė, sąjungininkė ir tiesiog intelektuali asmenybė.

Šeimyninį gyvenimą jis gyvena pagal savo nusistatytas taisykles, todėl tradicijų nelabai paiso. Į savo išrinktąją Skorpiono ženklo vyras žiūri kaip į savo nuosavybę, tačiau tylios ir paklusnios moters jam taip pat nereikia. Skorpiono vyrai nori nuolat užkariauti savo antrąją pusę.

Šaulys

Ko gero tik Šaulio ženklo vyras nežino, kokios žmonos jam reikia. Tiksliau, jis tiesiog įsitikinęs, kad ieško tos, kurios jam reikia, tačiau, žvelgiant iš astrologijos pusės, tai nėra teisinga. Šaulys – paslankus žmogus, kuris greitai susižavi, įsimyli ir yra linkęs idealizuoti. Be to, Šaulys pradeda galvoti tik tada, kai darbas jau būna padarytas.

Sielos gilumoje Šaulys įsitikinęs, kad žmonos vaidmuo – patarnauti jam. Kitaip tariant, ji valo, skalbia, verda ir nelenda savo ponui į akis su kvailais klausimais bei pamokymais, o suteikia jam galimybę linksmai leisti laiką. Šauliui pasiseka, jei jo žmona gali pasidalinti (arba bent priimti) jo pažiūras ir prisiima ant savo pečių visą šeimyninių rūpesčių naštą. Jei ji ne tik atvira, nuoširdi, bet ir supratinga bei nuovoki, jiedu gali sukurti tvirtą šeimą.

Ožiaragis

Ožiaragio vyrai neretai būna garbėtroškos. Jam žmona – tai rodiklis, ko jis pasiekė gyvenime. Todėl šio ženklo vyro išrinktoji turi daug ką reikšti ne tik jam, bet ir aplinkiniams. Šio ženklo vyras pasirengęs demonstruoti savo antrąją pusę kaip impresionistų paveikslą arba kinišką vazą. Ožiaragio vyras su savo žmona atrodo lyg voras pagavęs margaspalvį drugelį.

Užtat šis vyras myli tik vieną kartą gyvenime. Rinkdamasis žmoną Ožiaragis būna konservatyvus, linkęs laikytis tradicijų, etiketo taisyklių. Todėl kartais šio ženklo vyras būna perdėtai mandagus ir kultūringas. Vis dėlto jo nuomone, moteris – žmona ir viskas tuo pasakyta. Moteris turi jam paklusti.

Vandenis

Šio ženklo atstovas – gana originalaus mąstymo, demokratiškas žmogus. Jis lengvai užkariauja simpatijas ir atkreipia į save priešingos lyties dėmesį. Vandenio vyras gali išsirinkti į žmonas ir kitos tautybės moterį. Jam svarbiausia, kad jo sutuoktinė dalintųsi jo pažiūromis, idėjomis, siektų naujovių, permainų.

Vandeniui ir patinka įvairovė ir jis neprimeta žmonai savo nuomonės. Jam žmona – draugė, bičiulė, lygiavertė partnerė. Vandeniui labai pasisektų santuokoje, jei jo išrinktoji būtų pakanti visoms jo keistenybėms ar įpročiams. Šio ženklo atstovai saugo šeimynines vertybes, jiems svarbu tvarka ir stabilumas. Būtent tai ir sulaiko šio ženklo vyrą šeimyniniame lizde.

Žuvys

Žuvų ženklo vyras nežino, kokios jis nori žmonos. Šiuo klausimu jis yra permainingas kaip vėjas. Vis dėlto moteris turėtų bent kažkiek atitikti jo idealus. Ji per gyvenimą turėtų eiti koja kojon su mylimuoj.

Šeimyniniame gyvenime šio ženklo vyras dažnai praranda savo idealizmą ir imasi praktiškų dalykų. Tada jis reikalauja to paties ir iš savo antrosios pusės. Tačiau jis demokratiškas, paslankus, sukalbamas, minkštaširdis svajoklis. Todėl, jei jam nusišypsos likimas, jei jo išrinktoji bus supratinga ir ištikima partnerė, jis bus puikus savo vaikų tėvas.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.