Septyniolika vaikų augintanti pora nori susilaukti 20 atžalų

Pora iš Kalifornijos (JAV) laukasi septynioliktos atžalos. Jie neslepia vartoję preparatus, skatinančius apsivaisinimą.

Didžiausias tarpas tarp Christie buvo 22 savaitės.<br>123rf
Didžiausias tarpas tarp Christie buvo 22 savaitės.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2013, 8:02 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 12:00 AM

Dabar 41 metų Christie ir 45 metų jos vyras Dave Kysonas augina devynis berniukus ir septynias mergaites, kuriems nuo 2 iki 23 metų ir tvirtina, kad norėtų turėti 20 vaikų.

Patyrė du persileidimus

„Kiekvienas vaikas mums ypatingas. Aš jaudinuosi vien nuo minties, kuo jie taps užaugę, kaip atrodys. Nemanau, kad nėštumas man tapo priklausomybe. Mes tiesiog niekada negalvojome, kad mūsų šeima labai didelė“, - sakė Christie interneto puslaiui foxnews.com.

Christie vyras Dave dirba inžinieriumi. Jis teigia, kad 20 mėnesių nerado sau vietos ir skaudžiai išgyveno tai, kad jo žmona patyrė du persileidimus iš eilės. Dabar Dave džiaugiasi, kad jo žmona vėl laukiasi.

Tarp nėštumų nedideli tarpai

Christie yra puiki finansininkė ir šeimos biudžeto tvarkytoja. Jai pavyksta idealiai planuoti šeimos išlaidas. Kitaip tariant , ši didžiulė šeima pragyvena iš 80 tūkst. JAV dolerių per metus, kuriuos uždirba vyras. Todėl moteris ir nusprendė, kad nori septyniolikto vaiko, praėjus vos penkiems mėnesiams po to, kai jiems gimė sūnus Nathanielis.

Deja, įpusėjus trečiam mėnesiui, prieš pat pasitikrinimą ultragarsu 12 nėštumo savaitę, įvyko persileidimas. 

„Mes labai nusiminėme. Labai norėjome dar vieno vaikelio, juo labiau, kad neturėjome anksčiau jokių vaisingumo problemų. Didžiausias tarpas po gimdymo buvo 22 savaitės. Po to aš vėl pastodavau“, - prisiminė Christie. 

Antras bandymas – nesėkmingas

Po to pora vienerius metus nesėkmingai mėgino pradėti kūdikį. Kol 2012 metų rugsėjį ginekologas pasiūlė moteriai pradėti vartoti medikamentus, stimuliuojančius hormonų, būtinų ovuliacijai, perdirbimą ir kartu skatinančius apsivaisinimą. 

Praėjus vos trims mėnesiams, 2012 metų lapkritį, Christie apsidžiaugė sužinojusi, kad vėl laukiasi. Bet, likus trims dienoms iki Kalėdų, ji vėl persileido. Pora ir labai nusiminė, tačiau Christie ir Dave neprarado vilties ir pasiryžo pamėginti dar kartą.

Dabar abu netveria iš džiaugsmo, nes Christie vėl laukiasi. Dabar ji jau skaičiuoja šešioliktą nėštumo savaitę. 

Pinigus suskaičiuoja iki cento

Neseniai pora susilaukė ir pirmojo anūko. Jų vyresnioji duktė Jessica pagimdė mergytę, kurią pavadino Jaden. Christie prižiūri ją, kai Jessica būna darbe. 

Poros diena prasideda 5 valandą ryto, kai šeimos galva išeina į darbą, o Christie įsitraukia į buities rūpesčius: padeda vaikams susiruošti į mokyklą. Šeima veža skalbti drabužius į skalbyklą 3-7 kartus per dieną ir nusiperka mažiausiai dvi dėžes javainių, avižų dribsnių, sausų pusryčių, septynis su puse litro pieno ir kepalą duonos.

Šeimos maitintojo uždarbis - 80 tūkst. JAV dolerių per metus paskirstomas iki cento. Pavyzdžiui, 1 300 JAV dolerių per mėnesį skiriama paskolai už namą, kuriame yra penki miegamieji, 1 600 išleidžiama maistui, o 1900 – mokesčiams ir kitoms išlaidoms. 

Pora tvirtina, kad tokią didelę šeimyną sukūrė ne dėl religinių įsitikinimų, o todėl, kad labai myli vaikus.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.