Vestuvių parodoje - 2013 metų vestuvinių suknelių mados

Vestuvių sezonas jau visai čia pat. Suknele, kuria vilkėdama jaunoji žengs prie altoriaus didžiąją dieną, verta pasirūpinti pirmiausia. Būsimas nuotakas atvykti viliojo Vilniuje vykusi „Mūsų vestuvės 2013“ paroda.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2013, 6:24 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 12:07 AM

Sostinėje esančiame „Radisson Blu Hotel Lietuva“ viešbutyje penktus metus iš eilės surengtoje vestuvių parodoje lankytojai išvydo gausybę vestuvinių suknelių, kurias siūlo Lietuvos dizaineriai, mados namai ar suknelių nuomos salonai.

Iš parodoje buvusių pavyzdžių buvo galima spręsti, kokio stiliaus suknelės vyraus 2013 metais. Nuotakos žvalgėsi ne tik į tradicines – baltos spalvos ilgas sukneles, bet ir į trumpas nėrinuotas rausvas, kremines ar net violetines sukneles.

Neapsieita ir be blizgių, gausiai detalėmis puoštų vestuvinių suknelių, kurios arčiau širdies toms nuotakoms, kurios savo vestuvių dieną nori pasijusti tikromis princesėmis.

Savo siūlomų suknelių pavyzdžius parodoje pristatė bene labiausiai Lietuvos nuotakų mėgstamas dizaineris Egidijus Rainys. Neseniai vestuvinių suknelių butiką Vilniuje įkūręs dizaineris mielai dalino patarimus būsimoms jaunosioms.

Savo kūrybos modelius pristatė ir dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, kurios stende puikavosi įvairių modelių nuotakoms skirtos suknelės.

Raudoname fone svečių dėmesį traukė ir mados namų „Vamp“ kūriniai. Nuotakas konsultavo šių mados namų dizaineris Arvydas Videika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.