Koks vyras lovoje priklauso nuo to, kaip jis rašo raidę „p“

Grafologų tvirtinimu, tai, koks vyras bus lovoje, – brutalus mačo, spontaniško sekso mėgėjas ar švelnus ir jausmingas romantikas, galima sužinoti labai paprastai: reikia paprašyti jo, kad parašytų žodį, kuriame būtų raidė „p“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 10, 2013, 9:58 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 11:36 PM

Anot grafologijos specialistų, jei vyras rašydamas žodį nesąmoningai ryškiau parašo ar kaip nors kitaip pabrėžia ir išskiria raidę „p“, tai reiškia jo potencialumą ir pasirengimą mylėtis.

Dominuojantis meilužis

Kaip rašo interneto puslapis wherewoman.ru, kuo labiau šios raidės apatinė dalis bus panaši į geležtę, tuo mažiau vyras linkęs tuščiažodžiauti. Ir priešingai – kuo mažesnė bus tos raidės uodegėlė, tuo vyro charakteris neryžtingesnis ir minkštesnis.

Jei jums patinka vyrai, kurie mėgsta dominuoti lovoje ir kietą vyrišką seksą, atkreipkite dėmesį į tuos, kurių rašomos raidės „p“ apatinė uodegėlė yra ilga ir panaši į geležtę.

Tačiau žinokite, kad toks vyras jus atakuos iš karto veržliai, negaišdamas nė minutės laiko. Vadinasi, nereikėtų tikėtis nei jo dėmesio rodymo, nei preliudijų, o juo labiau kvietimų į restoraną. Labiausiai tikėtina, kad jųdviejų santykiai klostysis pagal posakį: „Atėjau, pamačiau, nugalėjau!“, kurį reikėtų suprasti tiesiogiai. Kitaip tariant, turėsite reikalų su vyru, kuriam svarbiausia pasitenkinti pačiam sekse, o ne mylėtis.

Todėl, jei jums toks vyras labai patinka, jaučiate jam seksualinį potraukį, nemanykite, kad sukelsite jam jausmų bangą ar net meilės proveržių. Nereikėtų tikėtis iš jo ir glamonių, gražių žodžių po sekso. Po intymaus suartėjimo greičiausiai jis nusisuks ant kito šono ir užmigs. Geriausiu atveju netrukus pakartos meilės aktą.

Užtat šio tipo vyrai tiesiog dievina minetą, bet ir čia linkę dominuoti – reguliuoti prasiskverbimo gilumą ir tempą. Tokį jo elgesio stilių galima trumpai apibūdinti taip: „Ne tu imi, o aš duodu“.

Neryžtingas romantikas

Ir priešingai - kuo mažesnė „р“ raidės uodegėlė, tuo neryžtingesnis ir minkštesnio charakterio vyras. Todėl, jei moteris nesiima iniciatyvos, seksas su tokiu partneriu gali prasidėti labai negreitai, nes toks vyras paprastai nepasitiki savo jėgomis. Be to, greičiausiai jis patyrė pralaimėjmą intymiuose santykiuose.

Tačiau tokiam vyrui labai svarbi romantika. Vienaip ar kitaip, moteriai juo neteks nusivilti. Nes kol prieis iki intymios sueities, moteris turėtų patirti saldžių preliudinių bučinių antplūdį. O ir pati preliudija bus svaiginamai ilga: su švelniais prisilietimais, glamonėmis, palaižymais ir ausiai maloniais žodžiais.

Sueitis taip pat bus labai švelni ir rami. Tačiau po to tokio tipo vyras paprastai tikisi atsakomojo ėjimo iš savo partnerės. Ypač jie mėgsta po sekso klausytis iš moters komplimentų apie jo vyriškumą ir kitų padrąsinančių bei gražių žodžių.

Nors iš tikrųjų ejakuliacija šiuo atveju porai nėra svarbiausia, ypač jei partnerė supranta jį, įvertina jo glamones ir dėkinga jam už švelnumą ir nuoširdumą. Apskritai, šio tipo vyrai tikisi daugiau iniciatyvos bei naujovių iš savo partnerių.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.