Moters geismą sužadinančios priemonės

Žinoma seksologė Dilia Jenikejeva tvirtina, kas kiekviena moteris gali pagerinti savo seksualinį gyvenimą. Tereikia turėti priemonių, kurios jai padėtų sustiprinti seksualinius pojūčius.

Paįvairinti seksualinį gyvenimą ir gauti daugiau džiaugsmo lytinės sueities metu gali padėti ir seksualūs apatiniai, ir drąsa sakyti partneriui tiesą.<br>123rf
Paįvairinti seksualinį gyvenimą ir gauti daugiau džiaugsmo lytinės sueities metu gali padėti ir seksualūs apatiniai, ir drąsa sakyti partneriui tiesą.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-11 01:25, atnaujinta 2018-03-06 22:32

Taigi, kaip gauti kuo daugiau malonumo iš sekso ir paįvairinti savo seksualinį gyvenimą? Apie tai rašo rusų interneto dienraštis wmj.ru.

Pagalvėlė

Anot seksologės, mylintis paįvairinti įprastas pozas padeda pagalvėlės. Pavyzdžiui, jei mylitės misionieriaus poza, reikėtų pasikišti pagalvėlę po juosmeniu, o jei „šaukšelio“ poza, tai tarp kojų.

Kai mylintis moteris guli ant pilvo, o vyras ant jos, pagalvėlę galima pasikišti po pilvu, tada kiek pasikels moters užpakaliukas ir sustiprės intymių vietų stimuliavimas.

Lubrikantai

Sutepimas ne tik padeda pagerinti pojūčius lytinio akto metu, bet ir pratęsia jį. Be to, tada išnyksta sausumo, trinties pojūtis ir suteikia galimybę mylėtis įvairiomis pozomis.

Tačiau reikėtų išsirinkti sau labiausiai tinkamą lubrikantą. Patartina išmėginti kelis jų variantus.

Lubrikantai, pagaminti vandens pagrindu, tinka tiems, kurie turi alergijos problemų. O štai silikoniniai analogai – labiau mėgstantiems ilgą lytinį aktą.

Taip pat galima atrasti ir dvigubo poveikio tepalų, kurie skirti keliems dalykams. Pavyzdžiui, lytinam aktui ir erotiniam masažui. Be to, gaminami ir vadinamieji organiniai arba natūralūs lubrikantai.

Plakta grietinėlė ant kūno

„Jei esate labai drovios ir vis dar nesiryžtate įsigyti sekso žaisliukų, pirmiausiai paprasta plunksnele ar kokia nors kita švelnia priemone paglamonėkite partnerį. Taip pat galite užpurkšti ant savo mylimojo kūno plaktos grietinėlės, o paskui ją erotiškai nulaižykite“, - patarė D.Jenikejeva.

Sekso žaisliukai

Vibratorius ir kiti sekso žaisliukai padeda sustiprinti aistrą ir geismą.

Jei moteris varžosi, ji galėtų išmėginti vibratorių, kai mylimojo nebus greta. Kai pati pajus stipresnius pojūčius ir jais įsitikins, jai bus daug lengviau pasiūlyti ir partneriui išmėginti sekso žaisliukus kartu.

„Moterų, kurios naudoja vibratorių mylėdamosios su partneriu, ne tik sustiprėja libido, bet taip pat jos greičiau ir dažniau pasiekia orgazmą“, - tvirtino seksologė.

Sekso vadovėlis

Nė vienas žmogus negali visko išmanyti ir žinoti. Ne išimtis ir sekso sfera. Todėl tokiais atvejais labai pravartu būtų pasinaudoti praktiškais patarimais, aprašytais sekso vadovėliuose.

Sekso vadovėliuose galima aptikti naudingų patarimų. Be to, juos skaitantiems gali kilti naujų idėjų ir sumanymų. Jūs ne tik paįvairinsite savo seksualinį gyvenimą, bet ir turėsite puikią progą patyrinėti ir savo bei partnerio organizmo fiziologines ypatybes bei ir išmokti dažniau patirti orgazmą.

Seksualūs apatiniai

Kai moteris užsimauna erotiškus apatinius, ji ir jaučiasi seksualiai. Tačiau apatinis trikotažas nebūtinai turėtų būti žinomo dizainerio ir brangiai kainuoti. Iš esmės tinka bet kurie apatiniai, svarbu, kad moteris jaustųsi su jais patogiai, patraukli, geidžiama bei labiau pasitikinti savimi.

Tai gali būti ir tango kelnaitės ir trumpučiai šortukai, liemenėlė su krūtis pakeliančiais kaušeliais, trumputis chalatėlis ir aukštakulniai bateliai. O platus diržas ar korsetas ne tik paplonins apimtis, bet ir sustiprins pojūčius.

Užvedanti muzika Kiekviena moteris žino, kad kai kurios melodijos suteikia romantiškumo santykiuose. Svarbiausia, atrasti tą muziką, kuri padėtų pakelti nuotaiką ir nuteiktų sentimentaliai bei svajingai.

Tai gali būti ne tik lyriška, bet ir klasikinė muzika. Taip pat ir šokio ritmai, primenantys ankstyvos jaunystės laikus.

„Jūs galite įsirašyti savo mėgstamiausias melodijas į vieną kompaktinę plokštelę“, - patarė seksologė.

Erotinės fantazijos

Niekas kitas taip nenuteikia seksui, kaip erotinės fantazijos, žadinančios aistrą ir geismą. Jums su partneriu beliks jas realizuoti lovoje. Apskritai erotika tai viskas, kas gali sustiprinti libido, seksualumą. Todėl labai praverčia ir erotiniai filmai, užmegztas meilės romanas, žodžiu, bet kuri erotinė istorija.

Intymūs Kėgelio pratimai

Tokie pratimai stiprina intymių vietų raumenis. O kuo stipresni bus raumenys, tuo stipresnis ir ryškesnis bus jūsų orgazmas.

Reguliariai atliekant Kėgelio pratimus, priplūsta daugiau kraujo į lyties organus. Tuo pačiu daugiau išsiskiria natūralaus tepalo ir sustiprina pojūčius.

„Norint lytinio akto metu pajusti stipresnius pojūčius, reikėtų sutraukinėti (įtempti ir atpalaiduoti) vaginos raumenis“, - sakė seksologė.

Sąžiningumas

„Tai - vienas iš svarbiausių moters instrumentų seksualiniuose santykiuose. Jei būsite nenuoširdi su partneriu, apsimetinėsite, imituosite orgazmą, netrukus atsiras rimtų sunkumų lovoje, kuriuos pašalinti bus dar sunkiau“, - įspėjo D.Jenikejeva.

Anot seksologės, pora turėtų kiek galima dažniau aptarinėti jiems rūpimus klausimus sekso temomis.

Jei intymiuose santykiuose patiriate susikaustymą, sunku atsipalaiduoti, pamėginkite pradėti nuo tokių frazių, kaip „aš visada norėjau“, „ar tu kada nors galvojai apie tai...“, „man nelabai patogu, kai mes tai darome“, arba „tu taip gerai darai, noriu dar“.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.