Vestuvių pasiruošimo rūpesčius jaunavedžiams palengvins elektroninis vestuvių planuotojas

Būsimi jaunavedžiai, ypač nuotakos, planuodami vestuves aplanko begales internetinių puslapių, perskaito krūvas žurnalų, šimtus kartų klausia draugių patarimų, kur įsigyti jaunosios suknelę, pas ką kreiptis, kad fotografijose įamžintas vestuvių akimirkas norėtųsi žiūrėti dar ir dar kartą. Galų gale – kaip tiksliai paskaičiuoti didžiosios dienos biudžetą. Tokius ir visus likusius klausimus jauniesiems padės atsakyti elektroninis vestuvių planuotojas MyDay.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

May 13, 2013, 11:05 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:05 PM

Susikurk svajonių vestuves – tokiu šūkiu būsimus jaunuosius vilioja elektroninis vestuvių planuotojas MyDay.lt.

Tai puslapis, skirtas jauniesiems, kurie nori patys planuoti savo vestuves ir nepasiklysti gausybėje informacijos vestuvių tematika. Tokie tinklapiai ypač populiarūs Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Australijoje.

Kaip portalui lrytas.lt pasakojo šio puslapio įkūrėja Armina Staniulienė, tinklapyje yra įdiegta speciali programa, kuri padeda susidėlioti ne tik vestuvių biudžetą, bet ir visą šventės planą.

„Tai – vestuvių planavimo įrankis, kuris padeda paskaičiuoti šventės išlaidas, susidėlioti idėjas, svečių sąrašą. Jame yra visi komponentai, kurie reikalingi planuojant vestuves. Tinklapyje rasite vestuvių gidą, kuriame įmonės teikia įvairias su vestuvėmis susijusias paslaugas. Ir visa tai – vienoje vietoje. Vyksta kūrimo procesas, tačiau netrukus pasiūlysime daugybę naujų funkcijų“, – kalbėjo A. Staniulienė.

Šiame vestuvių planavimo puslapyje rasite informacijos, kokiuose restoranuose, viešbučiuose ar dvaruose galite kelti savo vestuves. Kur užsisakyti vestuvinius žiedus, puokštes. Pas ką pasisiūti vestuvinę suknelę ar kokiame salone ją išsinuomoti. Kam patikėti daryti makiažą ir šukuoseną. Savo paslaugas siūlo įvairūs fotografai, vestuvių planuotojos ir renginių vedėjai.

Puiki žinia toms, kurios didžiąją dieną nori pasipuošti dizainerio kurta vestuvine suknele, tačiau negali sau leisti tokio apdaro įsigyti. Kategorijoje „Nuotakos drabužinė“ parduodamos vilkėtos vestuvinės suknelės, todėl tos moterys, kurios jau kartą žengė prie altoriaus ir suknelių nebenori laikyti spintoje, nuotakos rūbą gali parduoti jo besidairančioms jaunosioms.

„Prieš dvejus metus planuodama savo vestuves supratau, kad vestuvių tematika informacijos daug, tačiau ji ganėtinai pasenusi, nebe tokia aktuali. Ruošdama savo vestuves supratau, kad reikia tinklapio, kuriame būsimi jaunavedžiai rastų visą joms reikalingą informaciją vienoje vietoje.

Negana to, po tuoktuvių ketinau parduoti savo vestuvinę suknelę, tačiau taip ir neatradau tinklapio, kuriame norėčiau ją patalpinti ir pasiūlyti įsigyti būsimoms nuotakoms. Taip ir kilo idėja sukurti šią svetainę. Nuo idėjos iki puslapio sukūrimo praėjo lygiai devyni mėnesiai. Pagaliau mano kūdikis išvydo pasaulį“, - nusišypsojo A. Stanulienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.