Kaip keršija paliktos moterys?

Sugadina jo daiktus

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2013, 2:49 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:20 AM

Sugadina jo daiktus

Kiekvienas save gerbiantis vyras turi automobilį, plazminį televizorių, kompiuterį, galų gale mobilųjį telefoną. Todėl ne viena moteris taikosi sugadinti kurį nors vieną iš jo daiktų. Pavyzdžiui, parašo ant jo automobilio nenuplaunamais dažais negražų žodį.

Susidraugauja su jo naująja drauge

Anot psichologės, nei vienas vyras neatlaikytų, jei pamatytų savo buvusią partnerę sėdinčią prie vieno stalelio su naująja jo drauge ir geriančią kavą. Vyras labiausiai baiminasi, kad tai, ką žino jo buvusioji, gali sužinoti ir esamoji.

Kėsinasi sugadinti jo reputaciją

„Vienas iš neigiamiausių moters keršto būdų – sugadinti vyro, ypač nemažai pasiekusio gyvenime, reputaciją. Tokiam vyrui reputacija būna svarbiau už įgytus turtus. Žinau atvejį, kai palikta moteris įdėjo į seksualinių mažumų pažinčių portalą skelbimą su buvusio mylimojo nuotrauka ir telefono numeriu“, - sakė M.Torgakova rusų interneto portalui wday.ru.

Užmezga romaną su jo draugu

Kai moterį palieka vyras, pirmiausiai sužino apie tai jo geriausias draugas, arba bendras pažįstamas. Todėl, jei anksčiau ji nėjo su jais į futbolo rungtynes, neplaukiojo kanoja, ar atsisakydavo keliauti į tolimas šalis, dabar jos pomėgiai pasikeičia iš esmės. Tuo pačiu ji tikisi, kad ir buvęs mylimasis susimąstys, gal net persigalvos, sužinojęs jos naujas charakterio savybes, įpročius bei hobius.

„Tačiau moteris pamiršta, kad jos naujas mylimasis – ne tik buvusiojo geriausias draugas, bet ir žmogus, todėl jei ji su juo būna tik iš keršto buvusiajam, tai gali naują mylimąjį labai paveikti neigiamai psichologiškai“, - teigė psichologė.

Tampa geresne

Palikta moteris tampa geresne visomis šio žodžio prasmėmis. Bene baisiausias moters kerštas vyrui yra matyti ją sėkmingą, patrauklią ir žavingą.

„Todėl protinga moteris stengiasi parodyti ją palikusiam vyrui, kad ir be jo ji moka džiaugtis gyvenimu, nors ir viduje plyšta širdis iš skausmo. Kai jis pamato besišypsančią savo buvusiąją, dažnai gailisi dėl to, kad paliko ją ir net galvoja, kaip ją susigrąžinti“, - aiškino specialistė.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.