15 dalykų, kuriuos vyrai norėtų pasakyti moterims

Vyrai ir moterys - skirtingi pasauliai, nors vyrai ir tikina, kad supranta moteris dukart rečiau nei joms norėtųsi, bet dukart dažniau, nei jos galvoja. Pateikiame plačiai paplitusius teiginius ir primename, ką iš tiesų vyrai galvoja.

Mes galime ilgai ir kantriai pildyti visų jūsų kaprizų. Tačiau kartais tampa smalsu: kiek toli galite nueiti su savo egoizmu?<br>123rf
Mes galime ilgai ir kantriai pildyti visų jūsų kaprizų. Tačiau kartais tampa smalsu: kiek toli galite nueiti su savo egoizmu?<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 3, 2013, 8:58 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:59 PM

1. Мes niekada nepaliekame moterų, su kuriomis mums gerai. Ir net tas paliekame ne iš karto, su kuriomis kažkada buvo gerai.

2. Мes suprantame moteris dukart rečiau nei joms norėtųsi, bet dukart dažniau, nei jos galvoja.

3. Dauguma mūsų mokame skalbti, lyginti, valyti dulkes ir net pasigaminti sau valgį. Todėl moters pagalba namuose mums tikrai nereikalinga vien dėl to, kad kęstumėme jos nuolatinį zirzimą, nepasitenkinimą, priekaištus ir nepagarbą.

4. Мes nebijome stiprių moterų. Jos paprasčiausiai mums nepatinka, taip, kaip ir jums nepatinka silpni vyrai. Abu šie tipai – ne mums, tačiau pora, kurioje yra stipri moteris ir silpnas vyras, – greičiau klasika, o ne retenybė.

5. Jei vyras nesiima iniciatyvos, gal jis tiesiog jūsų nenori. Juk būna ir taip. Priklausomai nuo situacijos, mes sugebame būti ne tik pasipūtę kaip povai, bet ir tylesni už vandenį.

6. Jei vyras filosofuoja apie gyvenimo vertybes ir daugiau nieko nedaro, turėtumėte suklusti – gal jis turi prostatitą?

7. Moteris, rėkianti ant padavėjos, nekelia pagarbos, o tik nusivylimą ir net atstūmimą.

8. Kartais iš tikrųjų žinome, ką darome. Net tada, kai jums labai nesinori to pripažinti.

9. Мes galime ilgai ir kantriai pildyti visų jūsų kaprizų. Tačiau kartais tampa smalsu: kiek toli galite nueiti su savo egoizmu?

10. Pasaulyje – beveik trys milijardai moterų. Tarp jų gražių ir seksualių yra daug daugiau nei sėkmingų ir protingų vyrų. Mes tai jums primename, kai iš mūsų reikalaujama pernelyg daug, o duodama pernelyg mažai.

11. Ne visi vyrai galvoja, kad apkūnumas – moters trūkumas. Su amžiumi mes apie tai galvojame vis mažiau ir mažiau.

12. Dauguma vyrų labiausiai vertiname tai, kad moteris yra atvira ir lengvai prieinama, tačiau, jei ji būna tokia tik jam vienam.

13. Jei kuris mūsų pasikviečia moterį į restoraną, tai dar nieko nereiškia. Taip pat iš pradžių nieko nereiškia ir jos šypsena, pokštai bei kitas lengvas flirtas. Mes lygiai taip pat jus stebime, kaip ir jūs mus.

14. Мes taip pat kartais mylimės su jumis, kai nelabai to norisi. Tiesiog nenorėdami įžeisti jūsų. Todėl, jei jūs nusprendžiate gulti su vyru į lovą tik tada, kai tai atrodo reikalinga, mes lygiai taip pat galime pasielgti. Ir seksas tada gali būti visai neblogas. Tik kiekvienam savo.

15. Мes nesame akli ir pastebime jūsų nedepiliuotas kojas, spuogelius, nedažytų plaukų šaknis, pajuntame kvapą iš burnos. Tiesiog mums būna į tai nusispjauti, jei jūs iš tikrųjų mums patinkate.

Remdamasi rusų interneto puslapiu psylive.ru parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.