7 priežastys įsimylėti vaikiną iš provincijos

Paprastas, šiek tiek nedrąsus, o jo tarmė išduoda, kad jis greičiausiai kilęs iš nedidelio miestelio... Galbūt jį sutikote universitete, o gal vakarėlyje. Jis nedrąsiai prie jūsų priėjo ir pakvietė į pasimatymą ir jūs... Žinoma, kad turėjote sutikti!

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 7 priežastis, kodėl vaikinai iš provincijos turėtų būti geidžiamiausi jaunikiai.<br>123rf
Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 7 priežastis, kodėl vaikinai iš provincijos turėtų būti geidžiamiausi jaunikiai.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 7, 2013, 2:35 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:13 PM

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 7 priežastis, kodėl vaikinai iš provincijos turėtų būti geidžiamiausi jaunikiai.

1. Jis yra darbštus. Vaikinai iš provincijos dažnai nesibaido sunkių darbų. Juk jis augo ten, kur nebuvo kada tinginiauti. Todėl jis, tikėtina, nesiraukys, kai ateityje reikės daryti remontą judviejų bute ar sukasti judviejų sodą. O ką jau kalbėti apie jo seksualią figūrą, pavyzdžiui, tvirtus rankų raumenis, kuriuos jis užsiaugino nešiodamas bulvių maišus. Tikriausiai sutiksite, kad išvaizdos privalumai yra tik jo pliusas!

2. Jis be vargo suorganizuos netradicinį romantišką pasimatymą. Ar jums tikrai vis dar nepabodo vaikinai, kurie kviečia jus į kiną ar pavakarieniauti kavinėje? Ar tikrai manote, kad žiūrėti kokį nors kvailą filmą kine kartu su daugybe kitų žmonių yra romantiška? Ar esate įsitikinusi, kad valgyti picą ir gerti ledų kokteilį kavinėje yra pats geriausias pasimatymas? Vaikinas iš provincijos jus gali išvaduoti iš tokios monotonijos ir suteikti kur kas daugiau intrigos jūsų santykiams. Juk miestas jam svetimas, tad jis greičiausiai nenorės kaskart sėdėti kavinėse, o pasikvies jus pastovyklauti, paplaukioti ar užsiimti kita kur kas įdomesne veikla.

3. Jis nepraleidžia prie veidrodžio ilgiau nei jūs. Iš provincijos kilę vaikinai dažniausiai nėra pratę skirti daug laiko prie veidrodžio, juk jie paprasčiausiai tam neturėdavo laiko. Taigi jei susiruošėte eiti į teatrą, jam pakaks tik nusiprausti po dušu, pasikvėpinti vyrišku dezodorantu, apsirengti ir jis jau pasiruošęs! Tad jums tikrai nereikės laukti, kol jis pusvalandį su želė mėgins tinkamai sušukuoti plaukus.

4. Be problemų gali pataisyti varvantį kraną ar įkalti vinį. Juk gyvendamas kaime jis turėjo visko išmokti pats, nes negalėjo esant reikalui išsikviesti meistro. Tuo tarpu mieste užaugęs vyrukas greičiausiai verčiau išsikvies santechniką nei pats imsis taisyti varvantį kraną – juk taip paprasčiau. Argi nesvajojate apie tokį vyrą šalia, kuris būtų visų galų meistras?!

5. Jis moka atsipalaiduoti. Mieste gyvenimo tempas yra daug aktyvesnis, tad čia užaugęs žmogus dažnai yra pratęs skubėti ir stengtis visur suspėti. Tuo tarpu kaime gyvenimas teka kur kas ramesne vaga, todėl iš mažo miestelio kilęs vaikinas tikriausiai mokės atsipalaiduoti ir tiesiog pasimėgauti šia akimirka. Argi nenorėtumėte užmegzti santykių su vaikinu, kuris, užuot visur skubėjęs, mokėtų atsipalaiduoti ir pasimėgauti laiku, praleistų tik su jumis?

6. Atostogas galėsite leisti kaime. Nejaugi nesvajojate apie atostogas gamtos apsuptyje, kur jus rytais pažadintų paukščių čiulbėjimas ir upelio čiurlenimas? Kam tos brangios kaimo turizmo sodybos, jei jūsų mylimasis pats yra kilęs iš kaimo! Juk draugaudama su vaikinu iš provincijos bet kada galėsite atostogauti jo gimtinėje. O geriausia tai, kad tai judviem nieko nekainuos. Žinoma, bent kartais paįvairinkite savo gyvenimą ir nuvažiuokite prie jūros ar kitur.

7. Jis dėmesingas moterims. Provincijoje užaugęs jaunuolis greičiausiai buvo auklėtas kur kas konservatyviau nei mieste gyvenęs jo vienmetis. Tai reiškia, kad jo požiūris į gyvenimą, vaidmenų pasiskirstymą šeimoje ir moteris tikriausiai yra tradicinis, ir tai greičiau yra privalumas nei trūkumas. Juk jis mato moterį kaip trapią švelnią būtybę, su kuria tiesiog privalu elgtis pagarbiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.