Pažintis internetinėje svetainėje tapo lemtinga (konkursas)

„Atsitiktinumų juk nėra. Tai, kas kartais atrodo vien aklas atsitiktinumas, išplaukia iš gilios versmės“ - Frydrichas Šileris. Atsitiktinumais netikim ir mudu su vyru, nes mus suvedė likimas! O kaip gi kitaip, juk kai lauki ir taip labai tikiesi sutikti savo antrąją pusę, imi ją ir sutinki.

Mažiau nei už poros savaičių linksmai švęsime su draugais ne tik gimtadienius, bet ir vestuvių metines, kurios atėjo taip greitai.<br>Asmeninis archyvas
Mažiau nei už poros savaičių linksmai švęsime su draugais ne tik gimtadienius, bet ir vestuvių metines, kurios atėjo taip greitai.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Toma ir Audrius

Jun 18, 2013, 6:24 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:48 AM

Susipažinome internetinėje pažinčių svetainėje. Gal skamba banaliai, bet abu buvome nusivylę visais iki tol sutiktais priešingos lyties atstovais ir atstovėm, kad nusprendėm nieko neieškoti ir tiesiog linksmai bendrauti.

Pirmasis mane pamatė jis, parašė, po kiek laiko ir susitikom. Nuo tada galima sakyti ir nebuvome išsiskyrę.

Ai, kodėl sakau, kad mus suvedė likimas? O todėl, kad esam gimę tą pačią dieną, t.y. birželio 30-ją. Ar gi ne šaunu turėti visišką savo sielos dvynį! Esam dvi puselės, lygiai tokie patys, tik priešingų lyčių.

Kiti sako, kad mielės iš pirmo žvilgsnio nebūna, bet mums taip atsitiko. Nuo pat pradžių žinojome (ir iki šiol žinom), kad esame vienas kitam skirti, todėl po metų ir 4 mėn. buvimo kartu sumanėme tuoktis, taip pat birželio 30 d. Norėjome, kad tai taptų ne tik mūsų gimimo dienų diena, bet ir visiškai Mūsų diena.

Ir kaip aš mėgstu sakyti, „kad likimas niekada neišskirtų, o tik jungtų, kaip dvi puseles - visada šalia ir visada kartu“ bei dėl to, kad vyras niekada nepamirštų vestuvių metinių datos. O vestuvės buvo nepakartojamos - šeimos rate, labai jaukiai, šeimyniškai ir linksmai.

Mažiau nei už poros savaičių linksmai švęsime su draugais ne tik gimtadienius, bet ir vestuvių metines, kurios atėjo taip greitai.

Galime pasigirti ir tuo, kad turime nuostabų sūnų Leonardą, kuriam beveik 1 m. ir 5 mėn. Esame laimingi ir visiems linkime tokiais būti bei rasti savo laimę!

O kuo buvo išskirtinės jūsų vestuvės? Trumpai papasakokite, kuo buvo ypatinga jūsų šventė, prikabinkite nuotrauką ir laimėkite vertingų prizų. Burtų keliu ištrauktų istorijų autoriai bus apdovanoti romantiška nakvyne dviem į SPA viešbutį „Belvilis“, 300 litų vertės kuponu www.stilago.lt bei gaus 30 kvietimų į filmą „Didžiosios vestuvės“.

Jūsų laiškų lauksime adresu konkursai@lrytas.lt iki birželio 21 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.