Svečius nustebinusios netradicinės vestuvės (konkursas)

Manome, kad mūsų vestuvės irgi buvo kitokios ir jausmas patiems jas organizuoti buvo tiesiog fantastiškas.

Smagu prisiminti mūsų šventę dar kartą.<br>Asmeninis archyvas
Smagu prisiminti mūsų šventę dar kartą.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Edita B.

Jun 18, 2013, 12:29 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:16 AM

Šventės norėjome ne tik sau, bet ir svečiams, todėl juoko ir staigmenų buvo tikrai nemažai. Niekas nežinojo ir net nenutuokė, kas ir kaip vyks, kadangi iki paskutinės minutės niekam nieko nesakėme ir tik paprašėme susirinkti į tam tikrą vietą.

Svečiai tikrai nustebo atvykę prie bažnyčios, nes ten vietoj santuokos ceremonijos visi buvo sulaipinti į autobusą ir išvežti pasigrožėti Vilniumi. Jaunikis su nuotaka jiems gražiai pamojavo ir palinkėjo geros kelionės.

Po keleto valandų kelionės autobusu su netradiciniu gidu (svečiai, žinoma, net nenutuokė, kas vyksta) visa svita buvo nugabenta į kitą mažo kaimelio bažnyčią, kur juos pasitiko būsimieji jaunavedžiai, apsirengę nebe pūsta nuotakos suknia iš dėvėtų rūbų parduotuvės bei sidabriniais riestais ir lakuotais jaunikio batais (pasirodo, kad galima rasti garderobą vestuvėms iki 200Lt!), o pagal kvietimuose nurodytą aprangos kodą. Po ceremonijos visi vėl sugužėjo į autobusą, kuris buvo pasiruošęs dar vienai kelionei į šventės vietą.

Čia visų laukė ne tradicinis valsas, o šelmiškas bei truputį akrobatiškas svingas, ne vyno ir degtinės buteliai, o spalvų kodą atitinkantys, ne tik salės papuošimai, bet ir specialių spalvų kokteiliai ar net atitinkamai marginti vestuvinio torto sluoksniai. Padovanojome kiekvienam svečiui po dainą, o barmenai – mini spektaklį su gėrimais atgal gaudami gausybę fantastiškų prisiminimų bei svečių šypsenų.

Smagu prisiminti mūsų šventę dar kartą.

O kuo buvo išskirtinės jūsų vestuvės? Trumpai papasakokite, kuo buvo ypatinga jūsų šventė, prikabinkite nuotrauką ir laimėkite vertingų prizų. Burtų keliu ištrauktų istorijų autoriai bus apdovanoti romantiška nakvyne dviem į SPA viešbutį „Belvilis“, 300 litų vertės kuponu www.stilago.lt bei gaus 30 kvietimų į filmą „Didžiosios vestuvės“. Jūsų laiškų lauksime adresu konkursai@lrytas.lt iki birželio 21 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.