Tikimės, kad meilės vaisius gims per tuoktuvių metines (konkursas)

Mūsų istorijai šis pavadinimas turbūt ne visai tinka, nes nieko nesitikėjau nei aš, nei mano vyras. Nevadinu to ir likimu, nes nesu apsisprendusi, ar juo tikiu, tačiau maloniais sutapimais vos man ir jam susitikus tiesiog „pabiro“.

Šios poros meilės istorija prasidėjo daugiau nei prieš septynerius metus.<br>Asmeninis archyvas
Šios poros meilės istorija prasidėjo daugiau nei prieš septynerius metus.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Agnė R.

Jun 18, 2013, 12:20 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:16 AM

Pradėsiu nuo pat pradžių, kuri buvo prieš daugiau nei septynerius metus.

1 sutapimas. Susitikome Briuselio oro uoste, stebėjom vienas kitą susidomėję, tačiau negaišom laiko susipažinimui, nes palaikėm vienas kitą kažkur keliaujančiais užsieniečiais. Taigi, nieko nesitikėjom... tačiau... mūsų lėktuvas vėlavo, nespėjome į kitą skrydį, likome per naktį svetingoje Kopenhagoje... Nori nenori susipažinom.

2 sutapimas. Susižadėjome vasarą, rugpjūčio 9 d. ir nutarėm, kad vestuves kelsim taip pat vasarą, po metų. Data nebuvo svarbu, nesivaikėm ir skaičių (tais metais buvo manija 8-8-8). Taip jau sutapo, kad vieta, kurią pasirinkom vestuvėms, buvo neužsakyta tik rugpjūčio 9 d. (suprantama, juk tai diena po magiškosios trijų aštuonetų datos – kam ji įdomi?). Taigi, mes tuokėmės lygiai metai po sužadėtuvių, tą pačią rugpjūčio 9 d.

Nesiplėsiu pasakodama apie vestuves, nors jos man buvo gražiausios, linksmiausios – visą pasiruošimo laikotarpį ir per pačią šventę buvau labai laiminga (ir vis dar esu iki šiol), šventės organizavimo ėmiausi pati ir tikrąja to žodžio prasme mėgavausi rūpindamasi kiekviena smulkmena. Ta diena buvo pranašauta lietinga, tačiau su lietumi tąkart mes greičiausiai kažkur prasilenkėm... Tiek apie mūsų tuoktuves, kurios buvo beveik prieš penkerius metus.

3 sutapimas. Šiuo metu mes gyvename Briuselyje (taip, tame pačiame mieste, kur kažkada susitikome), atvykome čia dirbti trejiems metams. Esame jau trise – turime dukrą, kuri gimė čia, Briuselyje. Vėlgi, nieko nesitikėjome, išvažiuodami iš Lietuvos net nežinojome, kad laukiuosi (nors jau laukiausi).

4 sutapimas. Spėkit, kokią dieną gimė mūsų dukra? Ne, ne rugpjūčio 9 d., nors gydytojas nuo pat pirmo vizito mums prognozavo būtent tą dieną. Mes nesitikėjom, kad taip įvyks, priešingai, tikinom save, kad vaikai retai gimsta tą dieną, kuri numatyta. Nors turiu pasakyti, kad viskas atrodė taip arti išsipildymo, kai rugpjūčio 9 d. rytą mano dukrytė pradėjo belstis į šį pasaulį.

Vis dėl to, kaip aš kartais sakau, mūsų mažoji parodė mums dar gimdama, kad nebus dar vienu sutapimu – ji gimė rugpjūčio 10-osios rytą!

Ar tai reiškia, kad sutapimų grandinė nutraukta? Bus matyt.

O kuo buvo išskirtinės jūsų vestuvės? Trumpai papasakokite, kuo buvo ypatinga jūsų šventė, prikabinkite nuotrauką ir laimėkite vertingų prizų.

Burtų keliu ištrauktų istorijų autoriai bus apdovanoti romantiška nakvyne dviem į SPA viešbutį „Belvilis“, 300 litų vertės kuponu www.stilago.lt bei gaus 30 kvietimų į filmą „Didžiosios vestuvės“.

Jūsų laiškų lauksime adresu konkursai@lrytas.lt iki birželio 21 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.