Vestuvės su vintažiniu prieskoniu (konkursas)

Mūsų vestuvės įvyko mažiau nei prieš mėnesį – 2013 m. gegužės mėn. 25 d. Pavasarinė žaluma bei daugybė įvairiaspalvių gėlių paskatino mus išsirinkti būtent šią datą, o siekis vestuves padaryti „su istorija“ – pasirinkti vintažinį stilių.

Martyno ir Liudmilos vestuvės.<br>Asmeninis archyvas
Martyno ir Liudmilos vestuvės.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas ir Liudmila Girniai

Jun 18, 2013, 9:36 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:44 AM

Kadangi diena buvo lietinga, neapsiėjome be balto lietsargio, kuris tapo vienu iš pagrindinių nuotraukų akcentų. Nuotaka šviesaus kailio bolero derino prie nėriniuotos suknelės su gausaus tiulio apačia.

Sendinta rusva spalva dominavo nuotakos bateliuose, puokštėje, stalų puošyboje. Po miestą važinėjome 1949 metų „Volga“ automobiliu, o vestuves šventėme jaukiame Renesanso laikų kiemelyje Vilniaus senamiestyje.

O kuo buvo išskirtinės jūsų vestuvės? Trumpai papasakokite, kuo buvo ypatinga jūsų šventė, prikabinkite nuotrauką ir laimėkite vertingų prizų.

Burtų keliu ištrauktų istorijų autoriai bus apdovanoti romantiška nakvyne dviem į SPA viešbutį „Belvilis“, 300 litų vertės kuponu www.stilago.lt bei gaus 30 kvietimų į filmą „Didžiosios vestuvės“.

Jūsų laiškų lauksime adresu konkursai@lrytas.lt iki birželio 21 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.