Per vestuves - salmoneliozės protrūkis (konkursas)

Mūsų vestuvės įvyko rugsėjo 29 d., įsimintinos jos ne dėl gero oro, lietaus, gražių rudens lapų ar pražydusių obelų. Jos buvo nuostabios, tokios kokių svajojau, esu dėkinga už tai draugams ir vyrui, kurie padėjo operatyviai viską suorganizuoti, tačiau labiausiai visi įsiminė mus užklupusią nelemtą salmoneliozės protrūkį.

Draugai juokiasi, kad kai bus mūsų vaikučio krikštynos - bus suneštinis balius.<br>Asmeninis archyvas
Draugai juokiasi, kad kai bus mūsų vaikučio krikštynos - bus suneštinis balius.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Laura

Jun 21, 2013, 6:15 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:10 AM

Po vestuvių pokylio prabangiam 4 žvaigždučių viešbutyje susirgo apie 30 vestuvių pokylio dalyvių, muzikantai, patys viešbučio darbuotojai. Visi svečiai, miestelis, kuriame mes šventėme, ilgai dar ūžė ir apkalbėjo mūsų vestuvių pokylio pasekmes, ieškojo kaltininkų, narpliojo mįsles, užvirė skundų ir žalos atlyginimo klausimai.

Informacija pateko ir į spaudą, ten komentatoriai irgi negailėjo aštrių pasisakymų ir pasityčiojimų. Buvo labai skaudu, ne tik dėl to, kad mes patys susirgome, bet kad ir svečiai mūsų nukentėjo (ypač baiminomės, dėl susirgusių trijų besilaukiančių moterų ir maitinačios motinos), kad buvo aptarinėjama ne graži šventė, bet patirti nepatogumai po jų.

Kai pasveikome, užsimiršo tos nuoskaudos, bet šventės įspūdžiai tikrai buvo sugadinti ne dėl mūsų, o dėl aplaidžių to viešbučio darbuotojų kaltės (tai buvo išaiškinta po atliktų patikrinimų). Nelinkiu niekam tokių pokylio pasekmių, ir nuotakos, tos, kurios susierzina dėl ne taip pakilusių balandžių, ar išsileidusios šukuosenos, pagalvokite- būna ir blogiau, čia juk tik smulkmenos!

P.S. Draugai juokiasi, kad kai bus mūsų vaikučio krikštynos - bus suneštinis balius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.