Po mėnesį trukusių sužadėtuvių – vestuvės su tūkstančiu svečių

Sako, genialiausios mintys kyla naktimis. O mūsų šeima gimusi pelėdžiauti. Trumpai noriu papasakoti apie mūsų didžiąją dieną. Įspūdžiai dar visai šviežut šviežutėliai, nes tai įvyko 2013 m. vasario 9 d., susituokėme visos Lietuvos (ar bent jau atvykusių į parodą „Mūsų vestuvės“ svečių) ir tūkstančių akių už ekrano akivaizdoje (tiesiogine transliacija mūsų šventę galėjo stebėti ir visas pasaulis). Kaip viskas įvyko? Pradėję planuoti savo vestuves ir ėmę domėtis tų metų tendencijoms ketinome ir patys aplankyti Vilniuje vyksiančia parodą „Mūsų vestuvės“.

Daugiau nuotraukų (1)

Auksė ir Rimvydas Bendoriai

Jun 25, 2013, 12:30 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:48 AM

Bet... paskelbto konkurso ir laimingos paukštės dėka tapę šios nugalėtojais dalyvavom parodoje joje susituokdami! Šokas tėvams (nes, negana to, kad susižadėjome po mėnesio mūsų draugystės, o vestuvėms pasiruošti turėjom taip pat mėnesį), kitoniškumas, viešumas, draugų reakcijos ir galiausiai nesustabdomas pasiruošimas... O juk nuveikti tikrai yra ką.

Suknelės ir kostiumo paieškos, batelių siuvimas, žiedai, transporto planavimas, šokių pamokos su visa palyda, dekoracijos ir dar daugybė nesuskaičiuojamų galvos skausmelių. Pavyko? Su kaupu! Ir įspūdžių daugiau nei svajojom - ilgam, visam gyvenimui! Juk ne kiekvienas gali pasidžiaugti tapęs jubiliejine pora! Buvom 5 pora, kuri susituokė parodoje „Mūsų vestuvės“. Įgyvendinom visus slapčiausius savo norus, o svarbiausia – įrašėm šitą dieną į nepakartojamiausių, genialiausių, šventiškiausių sąrašą.

Jaunavedžiai! Nebijokite svajoti, nes mintys turi tokią savybę materializuotis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.