Jaunikis pagal gimimo dieną

Anot astrologės ir numerologės Alos Kozlovos, norint sužinoti, ar vaikinas, su kuriuo mergina palaiko artimus ryšius, tinka jai į sutuoktinius, pirmiausiai turėtų išsiaiškinti, kada jos mylimasis išvydo šį pasaulį, ir sudėti jo gimimo mėnesio bei dienos skaičius tol, kol gausis vienas skaičius. „Tarkim, jis gimė gegužės 26 dieną (05 26). Sudedame taip: 5+2+6=13=1+3=4. Išeina, kad jo skaičius - 4. Lygiai taip pat išveskite ir savo gimimo „kodą“. Tarkim, jūs gimėte rugsėjo 18 d. (09 18). 9+1+8=18=1+8=9. Jūsų skaičius – 9. Išeina, kad jųdviejų skaičiai 4 ir 9“, - portalui oracle-today.ru teigė astrologė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 28, 2013, 2:00 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:10 AM

1 ir 1

Jūs abu – individualistai, nepratę nusileisti. Kiekvienas nori būti nepriklausomas ir nori būti lyderiu bei vadovauti partneriui. Todėl nereikėtų tikėtis gerų santykių.

1 ir 2

Jei pripažinsite partnerio pranašumus ir vertybes, pasieksite harmonijos. Taip pat reikėtų partnerį nuolat palaikyti, jį girti, net garbinti. Priešingu atveju, iš jūsų sąjungos nieko gero nebus.

1 ir 3

Judviejų sąjungoje dominuos draugystė, bet ne meilės jausmai.

1 ir 4

Jūsų sąjunga bus sėkmingesnė bendradarbiaujant profesinėje veikloje, palaikant verslo partnerystės ryšius, bet ne asmeniniame gyvenime ir ne meilėje.

1 ir 5

Jus jungia beprotiški ir karšti meilės jausmai, tačiau vienetuko impulsyvumas ir penketuko noras būti laisvu nesuteiks stabilumo tokiems santykiams.

1 ir 6

Šešetukas linkęs gana dažnai užmegzti santykius. Gerai žino, ko nori partneris. Tačiau greitai jis ir nusibosta. Viskas būtų neblogai, jei šešetukas nežiūrėtų į vienetuką vien iš vartotojiškos pozicijos.

1 ir 7

Jūs savo charakteriais papildote vienas kitą. Nors per daug ir nesikapstote jausmuose, užtat siekiate abu dalintis atsakomybe ir įsipareigojimais.

1 ir 8

Jei nereikalausite vienas iš kito didelio dėmesio, švelnumo, meilės bei kitų sentimentalių jausmų atviro demonstravimo, jūsų santykiai bus gana harmoningi.

1 ir 9

Tai vienas kitą papildanti sąjunga. Jūsų santykiuose atras sau vietos ir derės tarpusavyje ir materialiniai bei dvasiniai dalykai, o taip pat - meilė ir draugystė.

2 ir 2

Ši sąjunga palankesnė draugystei nei meilei.

2 ir 3

Šioje poroje visur bus išlaikyta pusiausvyra. Be labiausiai judu suartins mokėjimas džiaugtis paprastais gyvenimiškais dalykais.

2 ir 4

Svarbiausia – išmokti nusileisti vienas kitam.

2 ir 5

Be jokios abejonės, tarp jūsų gyvuoja abipusė trauka. Tik gaila, kad dvejetukas dėl savo nepasitikėjimo niekada negalės susitaikyti su partnerio nepastoviu charakteriu.

2 ir 6

Ideali pora. Pradėję gyventi kartu, judu niekada neišsiskirsite. Tai - stabili ir ilgalaikė sąjunga, kurios pagrindas abipusis pasitikėjimas, šilti jausmai, ir, suprantama, meilė.

2 ir 7

Panašu, kad jums geriau draugauti nei sukti šeimyninį lizdelį.

2 ir 8

Jūsų sąjungai garantuotas ilgaamžiškumas. Aštuonetas visada bus dvejetui tarsi mūro siena, kurio savybėmis galima tik žavėtis ir girti.

2 ir 9

Jūs abu pakankamai lengvai pažeidžiami, nepastovūs ir besiblaškantys. Tarp jūsų galima draugystė, tačiau vargu, ar romantiška sąjunga. Nes jei meilė ir įsiliepsnos, tai ji labai greitai užges.

3 ir 3

Šią sąjungą galima prilyginti Romeo ir Džiulietos meilei. Todėl joje netrūks ir gilių, šiltų jausmų bei svaiginamos aistros. Todėl saugokite vienas kitą!

З ir 4

Тrejetas – spontaniškas ir iniciatyvus, o ketvertas – priešingai: atsargus ir ramus. Tačiau ne veltui sakoma, kad priešingybės traukia. Todėl, tikėtina, kad jųdviejų draugystė gali baigtis vedybomis.

3 ir 5

Šiam tandemui nuobodulys negresia. Kadangi abu ištroškę pramogų, pasilinksminimų, kelionių ir naujų įspūdžių bei nuotykių.

3 ir 6

Puiki pora! Jai bet kas gali pavydėti sutarimo, gerumo, dosnumo, nuoširdaus noro suprasti ir palaikyti vienas kitą. Tai – amžinos meilės požymis.

3 ir 7

Šiai porai, deja, neužteks nei supratimo, nei palaikymo, todėl, vargu, ar iš jos galėtų išaugti harmoninga šeimyninė pora.

3 ir 8

Aštuonetas siekia būti lyderiu, o trejetas negali pakęsti spaudimo. Tokiai porai bus sunku sutarti, todėl dažnai lydės ginčai ir konfliktai.

3 ir 9

Šis derinys vienas iš geriausių realizuojant bendrus ateities planus. Taip pat didelė galimybė kartu plėsti pasaulėžiūrą bei pakeliauti po pasaulį. Tai ir širdžių bei intelektualumo sąjunga.

4 ir 4

Skaičius „4“ reiškia stabilumą. O jei du ketvertukai, vadinasi, stabilumas ir pastovumas garantuotas. Užtat jų atkaklumas neretai perauga į ambicingą užsispyrimą, o atsidavimas – į nuosavybės jausmą.

4 ir 5

Kokie judu skirtingi! Ketvertukas nemėgsta permainų, o penketukas tiesiog jas dievina. Išvada viena: tai nedaro teigiamos įtakos savitarpio supratimui.

4 ir 6

Šios poros stiprus tarpusavio ryšys ir artimas emocinis kontaktas, seksualinė harmonija. Todėl jiedu dažnai mėgausis laimingomis gyvenimo akimirkomis.

4 ir 7

Jūsų santykiai pagrįsti sutarimu ir supratimu. Disciplinuotam ir atkakliam ketvertukui reikėtų daugiau pasitikėti partnerio įžvalgumu ir intuicija.

4 ir 8

Jūs gana lengvai atrasite bendrą kalbą, kadangi abiems labiausiai gyvenime trūksta pastovių jausmų. Tik vis dėlto reikėtų nuspręsti, kuris iš jūsų turėtų būti lyderis.

4 ir 9

Vienas svajotojas, o kitas materialistas. Jei susipykę po savaitės nenutrauksite santykių, tai būsite kartu iki gyvenimo pabaigos.

5 ir 5

Jiedu tarsi du drugeliai skrajojantys ir nutupiantys nuo vienos gėlelės ant kitos. Todėl apie ilgalaikius ir rimtus santykius negali būti ir kalbos.

5 ir 6

Šešetukas mėgsta harmoniją visur bei tikisi švelnių ir ilgalaikių santykių. Tuo tarpu penketukas trokšta naujovių ir aštrių pojūčių! Sąjunga galima, tačiau joje dažnai bus ir problemų.

5 ir 7

Jūsų santykiams darys teigiamą įtaką dvasinių, intelektualinių ir profesinių interesų bendrumas.

5 ir 8

Jūs puikiai suprantate vienas kitą, tačiau išvengti nesutarimų nepavyks: nė vienas iš jūsų negalės susitaikyti su apribojimais, pamokymais ir noru perauklėti.

5 ir 9

Pirmyn į savo svajonių išpildymą, nuotaikingas keliones ir naujų planų įgyvendinimą! Vienintelis klausimas: kuris iš jųdviejų prisiims buities rūpesčius?

6 ir 6

Jūs abu žinote, kas yra meilė, namai, šeima. Tačiau perdėtas emocionalumas gali sukelti ir nemažai rūpesčių. Nes judu labai jau panašūs, todėl ne tik pyktis, bet ir jausmai gali akimirksniu įsiliepsnoti ir užgesti.

6 ir 7

Tai širdies (6) ir proto (7) sąjunga. Todėl rezultatai nenuspėjami. Beje, jei stengsitės abu nusileisti, derintis vienas prie kito, galėsite mėgautis laimingomis gyvenimo valandomis.

6 ir 8

„Namuose turi nieko netrūkti“, - sako aštuntukas. „Svarbiausia namuose – meilė“, - sako skaičius šeši. Jų užduotis – atrasti kompromisą.

6 ir 9

Šešetukas svajoja apie idealią meilę. Devintukas idealizuoja meilę, tačiau abiems reikia įrodymų.

7 ir 7

Kiekvienas galvoja daugiau apie save, todėl jiems bus labai sunku susitarti. Bet išeitis yra: reikia stengtis įdėmiai išklausyti savo partnerį ir pamėginti jį suprasti.

7 ir 8

Septintukui pirmoje vietoje dvasingumas, tuo tarpu aštuntukui – materialiniai dalykai. Tai - puikus profesinis tandemas, tačiau meilės laivas apvirs pūstelėjus pirmam nestipriam vėjeliui. Be to, aštuntukas mėgsta komanduoti paradui, o septintukas sunkiai prisitaiko prie naujų pokyčių.

7 ir 9

Jums bus gerai kartu iki tol, kol susidursite su buitiniais sunkumais.

8 ir 8

Jums abiems užtenka ir energijos, ir pastangų. Todėl sąjunga galima, tačiau su sąlyga, kad vengsite lenktyniauti ir būti pranašesni vienas už kitą.

8 ir 9

Profesinėje sferoje tai gana vaisinga sąjunga, tačiau meilėje jųdviejų skirtingi tikslai. Be to, ar gali sėkmingai susijungti abstraktumas su konkretumu?

9 ir 9

Ideali pora. Kaip sakoma, jums tiesiog skirta būti kartu, kadangi suprantate vienas kitą iš pusės žodžio. Jūs esate dvi vieno žmogaus puselės.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.