Kodėl sapnuoji savo buvusį vaikiną?

Ne viena mergina susimąsto, kodėl kai išsiskiria su vaikinu, pradeda gana dažnai su juo kalbėtis sapne, net kai greta miega naujas mylimasis. Juk gyvenimas pasikeitė, užsimezgė nauji santykiai, kuriami nauji ateities planai su nauju partneriu. Tarsi praeities neliko nė pėdsako, tačiau sapnuose dominuoja buvęs vaikinas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 28, 2013, 5:48 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:52 AM

Dauguma merginų galvoja, kad jei sapnuoja savo buvusį vaikiną su visais jausmais ir išgyvenimais, tai jis labai daug apie ją galvoja. Vadinasi, jis kaip ir anksčiau, ją myli ir negali pamiršti. O kodėl tada neskambina?

„Varžosi, nes nėra užtikrintas, kad atsakysite jam tuo pačiu. Iš vienos pusės tarsi viskas logiška, tačiau pamėginkime į tą situaciją pažvelgti kitu kampu, - sakė psichologė, fizionomikos ir sapnų tyrinėtoja Ana Jelisejeva. – O gal galvojate, kad jo mintys daro įtaką jūsų sapnams. Kitaip tariant, kad jis turi magiškų sugebėjimų ir mėgina prasiskverbti į jūsų pasąmonę. Arba jis nusistatė su jumis nematomą ryšį? Būna ir taip. Tai vadinasi telepatija. Bet tai dažniau išimtis nei taisyklė. Reikalas tas, kad dažnai sapnuojama tai, kas neduoda jums ramybės gyvenime. Sapnai apsireiškia įvairių simbolių ir ženklų pavidalu bei daugybe galvosūkių. Todėl, greičiausiai, reikalo esmė ne buvusiame vaikine.“

Anot specialistės, sapnuojant buvusį vaikiną gali reikšti neduodančių ramybės ir kurių nors nebaigtų santykių etapą. Dažniausiai tuo etapu tampa vadinamasis nebaigtas išsiskyrimas.

„Kitaip tariant, gyvenime jūs sudėjote visus taškus ant „i“, tačiau viduje jus ir toliau kankina abejonės. Ar teisingai pasielgėte? Kuris iš jųdviejų buvote kaltas? Ar galima buvo pakeisti situaciją?“ - aiškino A. Jelisejeva.

Prabudus reikėtų iš karto užsirašyti, ką jautėte sapno metu. Nuoskaudą ar gailestį? Ilgesį ar džiaugsmą? Atkreipkite dėmesį ir į pojūčius prabudus. Džiaugsmas paprastai liudija tai, kad jūs buvote laiminga ankstesniuose santykiuose ir ,tikėtina, norėtumėte juos susigrąžinti. O nuoskauda liudija uždarą pyktį, gal net neapykantą buvusiam partneriui, tačiau šie pojūčiai gali atsispindėti ir naujuose santykiuose. Gailestis – tai giliai paslėptos kaltės jausmo požymis. Kiekvieną pojūtį patartina gerai išanalizuoti, norint atsikratyti trukdančių gyventi sapnų, - rašoma shkolazhizni.ru.

„Tačiau ne viskas taip paprasta. Sapnai apie buvusį vaikiną gali reikšti ir dar vieną įdomų dalyką. Ką jis jums primena? Jei sapnuojant buvusį vaikiną jums nesukelia jokių emocijų, tik nesusipratimą, reikėtų susimąstyti, į ką panašus jūsų buvęs partneris? Su kuo jis asocijuojasi? Paprastai išsiaiškinti tai galima iš atskirų žodžių arba herojaus elgesio. Tikėtina, kad kuri nors frazė priminė jums artimą draugą ar pažįstamą. Тokiu būdu jūsų buvęs vaikinas atsiduria vieno ar kito žmogaus vietoje, darančio įtaką jūsų gyvenime. Tokie sapnai neretai liudija ir tai, kad turite problemų santykiuose su žmonėmis“, - sakė psichologė.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.