Erotinis modelis savo grožybes slėps po musulmonišku apdaru

Kadaise Carley Watts (24 m.) mielai pozuodavo prieš kameras vienais apatiniais, tačiau meilė Tunise gyvenančiam gelbėtojui Mohammedui Salahui (25 m.) erotinio modelio gyvenimą pakeis amžiams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-20 12:46, atnaujinta 2018-03-01 20:40

Carley savo būsimą vyrą sutiko jo gimtinėje - Tunise, kur tuo metu pikantiškų formų modelis mėgavosi atostogomis. Moteris teigia esanti pasiryžusi priimti islamą tam, kad taptų jo žmona.

Nuo sausio mėnesio Carley ir jos dukra Alannah (2 m.) gyvens Monastire, visai šalia Mohammedo šeimos. Pusę metų ji mokysis apie islamą ir planuos savo bei sužadėtinio vestuves.

Carley teigia: „Draugai mane laiko pamišusia ir mano, kad su laiku mano noras priimti islamą praeis. Jie tiesiog negali patikėti, kad mergina, kadaise buvusi vakarėlių siela ir viešai demonstravusi savo kūno grožybes, dabar nori vilkėti hidžabą ir melstis penkis kartus per dieną. Kai sutikau Mohammedą, supratau, kad tiesiog privalau pakeisti savo gyvenimo būdą. Nebenoriu nuolat linksmintis, demonstruoti savo krūtinę ir vakarus leisti naktiniuose klubuose. Erotinio modelio darbas, nuogumai ir svaigieji gėrimai – jau praeitis. Tik Mohammedo dėka pagaliau sutelkiau dėmesį į savo esamą ir būsimą šeimą.“

Carley teigia, kad Mohammedo šeima nežino, ką mergina veikė, kad prasimanytų pinigų. Mohammedo šeimai tai būtų dar vienas smūgis. Pirmasis buvo tuomet, kai jie sužinojo, kad C.Watts yra vieniša motina.

„Vienišų motinų jų pasaulyje tiesiog nėra. Seksas, pagal islamą, galimas tik tarp sutuoktinių. Jeigu vyras apvaisina netekėjusią moterį, likusias dienas jis praleidžia kalėjime. Jų pasaulyje viskas sukasi tik aplink šeimą. Tačiau yra dalykų, dėl kurių jų religija man atrodo žavinga: moterys yra gerbiamos, o ir jos pačios gerbia save ir savo kūną. Jos nesivelia į vienos nakties nuotykius, garbina tik vieną – teisėtą savo vyrą. Esu pasiryžusi priimti islamą dėl savo būsimos šeimos. Su Mohammedu jaučiuosi laiminga ir rami. Tikiu, kad jis bus tiesiog nuostabus vyras ir puikus tėvas“, – teigia Carley.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.