N.Portman iki sūnaus gimimo manė, kad motinystė nėra darbas

Prieš tapdama motina prieš 2 metus Natalie Portman manė, kad motinystė nėra darbas. Tačiau jos požiūris kardinaliai pasikeitė po sūnelio Alepho gimimo, ir štai dabar pirmo ryškumo Holivudo aktorė teigia, kad būti mama – sunkiausias darbas pasaulyje.

N.Portman iki sūnaus gimimo manė, kad motinystė nėra darbas.<br>"Reuters" nuotr.
N.Portman iki sūnaus gimimo manė, kad motinystė nėra darbas.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2013, 4:08 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:51 PM

Izraelyje gimusi 32-ejų žvaigždė teigia, kad vaikelio auginimas yra kur kas intensyvesnis darbas, nei plušėjimas filmavimo aikštelėse. Ir nesvarbu, koks tai vaidmuo.

Žurnalui „Elle“ N.Portman lyg juokais teigė: „Tiesiog dievinu būti mama, tačiau tai yra daug sunkiau, nei būti aktore – dabar kiekviena diena darbe man atrodo kaip laisvadienis. Tai nereiškia, kad man reikia poilsio nuo savo, kaip motinos, pareigų. Tiesiog anksčiau maniau, kad motinystė – ne darbas. Bet motinos dirba daugiau už net labiausiai užkietėjusį darboholiką.“

„Oskaro“ laureatė 2011 metais kūdikio susilaukė nuo savo sužadėtinio Benjamino Millepied. Aktorė pagerbė savo žydiškas šaknis, suteikdama savo sūnui vardą, kuris reiškia pirmąją raidę hebrajų abėcėlėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.