Daugiau nei pusė jaunavedžių pirmąją naktį nesimyli

Pirmoji jaunavedžių naktis turėtų būti ypatinga dviem savo gyvenimus susiejusiems žmonėms. Tai turėtų būti stebuklingas metas ir jaunajai, ir jaunajam, tačiau didžiajai daugumai porų vestuvinė naktis baigiasi visai ne taip, kaip tikėtasi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-13 22:33, atnaujinta 2018-02-21 05:11

Naujausias tyrimas atskleidė, kad didžioji dalis jaunųjų pasimėgauti pirmąja savo, kaip šeimos, naktimi, tiesiog negali. Didžiausia to priežastimi tampa tai, kad jaunasis per svarbiausią savo gyvenimo šventę tiesiog padaugina alkoholio ir tampa nepajėgus atlikti savo, kaip vyro, pareigos.

Tačiau nemanykite, kad visa kaltė krenta tik ant vyro pečių. Tyrimas atskleidė, kad jaunosios taip pat dažnai užmiega nė nesulaukusios pirmosios nakties intymaus suartėjimo. Ginčai tarp mylimųjų vestuvių dieną taip pat buvo įvardyti kaip viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl jaunieji nesimyli pirmąją savo, kaip vyro ir žmonos, naktį.

Tyrime dalyvavo 2 tūkst. 138 dalyviai, kurie susituokė per pastaruosius 3 metus. Daugiau nei pusė dalyvių prisipažino taip ir nepasimylėję su sutuoktiniu vestuvių naktį, o 17 proc. respondentų teigė, kad sekso po vestuvių ceremonijos teko laukti net 3 dienas.

Tyrimą užsakiusios įmonės „Voucher Codes Pro“ rinkodaros skyriaus direktorius George'as Charlesas patvirtino, kad pirmoji vestuvių naktis jauniesiems nebėra prioritetas.

Panašu, kad stresas ir įtampa dėl vestuvių organizavimo nustelbia norą mylėtis pirmąją naktį. Tačiau svarbu suvokti ir tai, kad laikai pasikeitė, ir vis daugiau porų metų metus gyvena kartu, kol ryžtasi susisaistyti visam gyvenimui. „Seksas – tik po vestuvių“ tapo šiokia tokia atgyvena.

Pagrindinės priežastys, dėl ko jaunieji pirmąją vestuvių naktį nesimyli:

1. Jaunasis padaugino alkoholio (24 proc.).

2. Jaunoji pervargo ir per anksti užmigo (16 proc.).

3. Jaunoji padaugino alkoholio (13 proc.).

4. Jauniesiems reikėjo prižiūrėti savo vaikus (11 proc.).

5. Ginčai ir pykčiai vestuvių dieną (9 proc.).

6. Jauniesiems po vestuvių teko išvykti medaus mėnesio (9 proc.).

7. Vestuvių balius truko iki paryčių, tad jaunieji visą naktį linksminosi (7 proc.).

8. Jaunasis pervargo ir norėjo miegoti (4 proc.).

9. Nė vienas iš jaunųjų nenorėjo mylėtis (4 proc.).

10. Kita priežastis (3 proc.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.