Neištikimieji atlaidesni tokio paties likimo nusidėjėliams

Ar kada nors buvote neištikimas? Jeigu taip – ar po šio incidento pasikeitė jūsų požiūris į kitus, ištikimais likti nepanorusius asmenis? Mokslininkai teigia, kad, veikiausiai, taip. Naujausias tyrimas atskleidė, kad kadaise neištikimi buvę partneriai atlaidžiau žiūri ir neteisia žmonių, kurie, turėdami antrąją pusę, nuklysta į svetimą glėbį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2013, 11:34 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:13 AM

Tyrėjai Desiree I.Sharpe, Andrew S.Waltersas ir Mattas J.Gorenas analizavo 92 vyrų ir 228 moterų požiūrį į neištikimybę, atsižvelgiant į tai, ar šie praeityje turėjo slaptų romanų.

Paaiškėjo, kad tie dalyviai, kuriuos gaubia neištikimybės šešėlis, buvo atlaidesni tokio paties likimo žmonėms. Tačiau įdomu tai, kad vyrai buvo tolerantiškesni neištikimiems stipriosios lyties atstovams, o moterys, be abejo, – moterims.

O štai tyrimo dalyviai, kurie visuomet buvo ištikimi savo partneriams, nepateisino ir smerkė ir neištikimus vyrus, ir moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.