26-erių moteris netrukus susilauks jau trečios dvynukų poros

26-erių Chanelė Thibodeaux namuose – net 6 vaikai, kurių amžius svyruoja nuo 1-erių iki 10-ties. Nuostabą kelia ir tai, kad tarp jų – net 2 poros dvynukų. Tačiau kai itin vaisinga moteris sužinojo, kad laukiasi trečios dvynių poros – ją apėmė šokas. Žvelgdama į ultragarso skenerio monitorių ji negalėjo patikėti, kad visai netrukus namuose gyvens jau 8 vaikai.

26-erių moteris netrukus susilauks jau trečios dvynukų poros.<br>123rf nuotr.
26-erių moteris netrukus susilauks jau trečios dvynukų poros.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2014, 2:39 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 1:31 AM

„Nejaugi rimtai?“ – juokais tuomet savęs paklausė Ch.Thibodeaux.

Laimei, Chanelė itin noriai padeda jos sutuoktinis Que ir motina Pamela Jones. Vyriausi dvyniai Breonas ir Breyanna taip pat rankų sudėję nesėdi – dažnai prižiūri mažylius, padeda tvarkyti namus. Tiesa, 10-mečiui Breonui vis didėjantis darbo krūvis didelės laimės tikrai nekelia.

„Aš ir taip turiu daug kuo rūpintis. O dabar bus dar sunkiau, atsiras tik dar daugiau darbo“, – skundėsi mažametis.

Dvynių lytis jau aiški – šį kartą šeimą papildys dvi mergaitės, kurias šeima nusprendė pavadinti Lauryn ir Londyn. Ch.Thibodeaux cezario pjūvis bus atliktas gruodžio 30 dieną. Tai bus pirmieji jos ir Q.Thibodeaux vaikai. Pora susituokė šių metų gegužės mėnesį. Que noriai priėmė moters „kraitelį“ – net 6 vaikus.

Pirmųjų dvynių Chanelė susilaukė būdama 16, po 2 metų susilaukė berniuko, o dar po trejų – dar vienos dvynukų poros. Visai neseniai šį pasaulį išvydo ir dar viena mergytė, kuriai šiuo metu yra vieneri.

P.Jones savo dukros vaisingumą vadina Dievo dovana. „Yra žmonių, kurie negali susilaukti vaikų, o štai manoji tiesiog negali liautis jų gimdžiusi. Tai tiesiog neįtikėtina, esu labai laiminga“, – teigė Chanelės motina.

Paklausus Ch.Thibodeaux, kaip ji įsivaizduoja artimiausius metus, ji juokais teigia: „Greičiausiai rausiuosi plaukus nuo galvos.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.