20 santykių patarimų šiems metams

Nauji metai – tai puiki proga iš naujo įvertinti savo santykius ir pasižadėti sau ateinančiais metais skirti jiems daugiau dėmesio. Tačiau ką daryti, kad pažadai liktų ne tik pažadais? Jums padės keletas paprastų patarimų.

Nauji metai – tai puiki proga iš naujo įvertinti savo santykius ir pasižadėti sau ateinančiais metais skirti jiems daugiau dėmesio.<br>123rf nuotr.
Nauji metai – tai puiki proga iš naujo įvertinti savo santykius ir pasižadėti sau ateinančiais metais skirti jiems daugiau dėmesio.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-06 16:03, atnaujinta 2018-02-17 21:51

Rimtų pažinčių svetainė darnipora.lt pateikia 20 konkrečių patarimų, kurie padės jums kitąmet kurti dar darnesnius ir harmoningesnius santykius.

1. Kartu dažniau žiūrėkite dokumentines laidas apie gyvūnijos pasaulį. Pasakojimas apie ištikimąsias gulbes ar romantiškuosius delfinus, kurie norėdami sužavėti partnerę gali „dainuoti“ jai serenadas, galbūt paskatins jus pulti į vienas kito glėbį.

2. Stenkitės nenusiminti, kai kitą kartą paklausite jo, ką jis mano apie jūsų naujus džinsus, o jis atsakys, kad jam labiau patinka, kai dėvite sijoną. Atleiskite, jei jūsų mylimasis nėra pats geriausias stilistas ir priimkite šį jo pasakymą kaip komplimentą!

3. Užuot nuolat priekaištavusi, kad jo marškiniai nestilingi ir negražūs, tiesiog padovanokite jam naujus. Žinoma, tokius, su kuriais norėtumėte kasdien matyti savo partnerį.

4. Kartu pasižiūrėkite seną filmą, kurį jis nuolat cituoja, kad kitą kartą galėtumėte suprasti jo šmaikščius komentarus.

5. Pasistenkite iš savo žodyno pašalinti tokias frazes kaip „ar aš tau nesakiau“ arba „visi jie tokie“.

6. Prisipažinkite jam, kad jūs dievinate jo užpakaliuką, net jei tai nuskambės keistai.

7. Neprieštaraukite jam, jei kartą per kelis mėnesius jis su draugais susitinka bare. Juk ir jis turi teisę turėti draugų.

8. Džiaukitės, jei jis su jūsų broliu stengiasi tapti geriausiais draugais. Net jei kartais jie ką nors nuo jūsų slepia ir net jei jis kadaise buvo geriausias draugas su savo buvusiosios broliu.

9. Išbandykite ką nors naujo lovoje – tai atgaivins jūsų santykius.

10. Suplanuokite bent keletą išskirtinių pasimatymų. Su mylimuoju bent kelis kartus per metus nueikite ten, kur su džinsais rodytis tiesiog nepadoru. Gal tai galėtų būti teatras arba prabangus restoranas?

11. Nežadinkite jo savaitgalį anksti ryte, net jei pati nebenorite miego ir jums nėra ką veikti.

12. Kartais nupirkite savo išrinktajam mažų smulkmenų. Pavyzdžiui, jo mėgstamą užkandį ar sendaikčių turguje netikėtai rastą jo mėgstamiausio autoriaus knygą.

13. Pasakykite jam, kad norėsite mylėtis taip dažnai, kaip dažnai jis jums sakys, kad jus myli. Ši taisyklė turėtų patikti jums abiem.

14. Nepamirškite pagirti jo dėl smulkmenų. Pavyzdžiui, kad jums buvo malonu, kai svečiuose jis padėjo jums apsivilkti paltą.

15. Nustokite jį nervinti kalbomis, kad profilaktiškai jis turėtų dažniau apsilankyti pas gydytoją – juk kalbos vis tiek nepadeda. Verčiau pasiūlykite nuo šių metų kartu profilaktiškai tikrintis sveikatą – taip bus smagiau abiem.

16. Po romantiško vakaro su vyno taure stenkitės neužmigti ant sofos, jei jaučiate, kad jis šiąnakt tikisi daugiau nei tik pasikalbėti.

17. Kartą ir visiems laikams įsiminkite jo mėgstamiausio krepšininko vardą.

18. Nustokite tikėtis, kad jis patenkins absoliučiai visus jūsų poreikius, ypač tuo atveju, jei jam nepasakote, ko iš jo tikitės. Juk idealių žmonių nebūna.

19. Stenkitės neišlieti jam savo blogų emocijų, net jei tai buvo blogiausia diena jūsų gyvenime.

20. Kai kitą kartą dėl ko nors susipyksite, stenkitės ne verkti, o konfliktus išsiaiškinti racionaliai. Patikėkite, jūsų draugui tikrai nepatinka matyti jūsų ašaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.