Ką privalo žinoti vyras, prieš supažindindamas mylimąją su tėvais?

Jūs jau susipažinote su jos tėvais, dabar atėjo laikas ją supažindinti su savaisiais. Kai lankėtės jos namuose, jūsų pagrindinė užduotis buvo palikti puikų pirmąjį įspūdį jos artimiesiems. Dabar jūs apsikeitėte vaidmenimis, ir jūsų pagrindinė užduotis - padėti jai palikti teigiamą įspūdį jūsų šeimos nariams. Jūsų mylimoji greičiausiai taip pat nerimauja, ar jai pavyks tai padaryti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 9:05 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:50 PM

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, ką daryti, kad pirmoji pažintis su jūsų tėvais visiems būtų maloni, ir nekiltų nemalonių netikėtumų.

1. Kvietimas susipažinti su tėvais - tai įsipareigojimas rimtiems santykiams. Kvietimą susipažinti su mylimojo tėvais daugelis moterų supranta kaip žinią, kad ji jam yra ypatinga moteris, ir jų santykiai rimti. Tikriausiai panašiai jūsų mylimosios vizitą interpretuos ir jūsų tėvai. Taigi nekvieskite jos į tėvų namus tol, kol neįsitikinsite, kad su šia moterimi norite kurti ilgalaikius santykius ir kad galėsite susitaikyti su tuo, jog jūsų mama apie jūsų antrąją pusę nuo šiol nuolat klausinės įvairiausių dalykų.

2. Menkos tėvų žinios apie jūsų draugę gali pakišti koją sklandžiam bendravimui. Kad išvengtumėte nejaukių tylos pauzių, turėtumėte iš anksto kuo daugiau tėvams papasakoti apie savo naująją draugę. Juk nenorite, kad jūsų tėvai sėdėtų tylėdami, nes nežino, ko dar galėtų jūsų mylimosios paklausti. Jei norite padėti savo tėvams sugalvoti temų, kuriomis jie galės pakalbėti su naująja viešnia, papasakokite jiems šiek tiek daugiau apie savo išrinktąją. Kuo daugiau jie žinos apie jūsų mylimąją, tuo lengviau jiems bus sugalvoti pokalbio temų.

Taip pat turėtumėte juos įspėti dėl temų, kurių geriau vengti. Pavyzdžiui, jei jūsų tėvai paklaus, kur gyvena jos tėvai, o ji atsakys, kad ji augo ne su jais, abiems pusėms bus nelabai jauku.

3. Netinkamas maistas gali viską sugadinti. Jei susitikimo metu planuojate vakarieniauti, pasistenkite, kad netinkamas maistas nesugadintų malonaus bendravimo. Pavyzdžiui, jei jūsų draugė alergiška žemės riešutams, bus tikrai nejauku, jei jūsų mama pažinties proga iškeps pyragą su žemės riešutais. Arba jei draugė yra vegetarė, jai nebus labai malonu, jei vakarienei jūsų mama pagamins mėsos patiekalą. Verčiau paprašykite mamos, kad ji pagamintų jūsų draugės mėgstamiausią patiekalą. Mėgstamas maistas jai padės jaukiau jaustis jūsų tėvų namuose.

4. Ne viskas, ką jūsų tėvai išgirs iš jūsų draugės, jiems gali patikti. Kaip ir tėvus, turėtumėte įspėti savo mylimąją dėl temų, kurių verčiau neaptarinėti su jūsų tėvais. Galbūt jūsų mama nekenčia savo anytos, jūsų brolis neįstojo į universitetą, o jūsų tėtis jau pusę metų niekur nedirba – panašius dalykus jūsų mylimoji turėtų žinoti, kad nepradėtų kalbėti šiomis nemaloniomis jūsų namiškiams temomis.

5. Jūsų draugė gali norėti ką nors nupirkti jūsų tėvams. Puiku, jei mylimoji pažinties proga nori jūsų tėvams ką nors padovanoti, tačiau turėtumėte padėti jai išrinkti tinkamą dovaną. Gal jūsų mama mėgsta gėles? O gal jūsų tėtis mėgsta saldumynus? Pasufleruokite jai, kokia dovana pradžiugintų jūsų artimuosius. Juk nenorite, kad ji padovanotų vyno butelį tėčiui, jei jis pastaruoju metu turėjo problemų dėl alkoholio, arba padovanotų knygą apie maisto gaminimą mamai, nors ji nemėgsta gaminti.

6. Bendri pomėgiai padės pamilti vieni kitus. Padėkite mylimajai surasti ką nors bendro tarp jos ir jūsų tėvų. Paprastai žmonės mėgsta tuos, kurie panašūs į juos pačius. Taigi tegul jūsų draugė iš anksto žino, kokių bendrų interesų turi su jūsų tėvais. Galbūt jūsų tėvams patinka dirbti sode? Tuomet jūsų draugė galėtų jiems papasakoti, kaip jūs jos tėvams padėjote sodinti obelis.

7. Ar jūsų išrinktoji patiks jūsų tėvams, daug kas priklauso nuo jūsų. Girtis nėra labai mandagu, ir pagyrūnų niekas nemėgsta, todėl jūsų draugei bus nelengva atskleisti savo gerąsias savybes. Padėkite jai atsiskleisti. Visų akivaizdoje pasakykite, kaip ji skaniai gamina ar kaip puikiai jai sekasi darbe. Jūsų pagyros neabejotinai jai padės geriau jaustis, o jūsų tėvai sužinos, kokių teigiamų savybių ji turi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.