L.Kleizos vestuvės: slepiasi, bet nori, kad visi žinotų?

Turkų spauda tyli. Nieko nepraneša apie Lino Kleizos (29 m.) vestuves, nors jis rungtyniauja Stambulo „Fenerbahce Ülker“ krepšinio klube. „Nemanau, kad jo vedybos čia kam nors įdomios, – sakė Turkijoje gyvenanti ir vietos spaudą sekanti viena lietuvė. – Juolab kad tos vestuvės buvo slaptos.“ Turkai šito nesupras – jie švenčia skambiai.

Daugiau nuotraukų (1)

Toma Aleksėjūnaitė

Jan 25, 2014, 10:50 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:02 AM

Jeigu vestuvės buvo slaptos, tuomet kodėl vieno geriausių Lietuvos krepšininkų žmona tapusi Agneta Karalevičiūtė (25 m.) savo profilyje socialiniame tinkle mergautinę pavardę pasikeitė į Kleizienės? Pasidalinti savo džiaugsmu juk norisi. Turkai tai tikrai suprastų.

Vienas geriausių Lietuvos krepšininkų L.Kleiza tuoj po vestuvių ėmė svarstyti apie karjeros nacionalinėje komandoje pabaigą.

Trisdešimtmečio dar neatšventęs puolėjas fibaeurope.com atskleidė, kad pernai Europos čempionatas Slovėnijoje jam galėjo būti paskutinis turnyras vilkint rinktinės aprangą.

„Manau, kad tai buvo paskutinė mano vasara rinktinėje, – netikėtai pareiškė ilgametis nacionalinės komandos žaidėjas. – Dar nesu iki galo apsisprendęs. Myliu savo šalį, atstovauti rinktinei – garbė, bet nebesu jaunas.“

Ar atsisveikinti su rinktine, kurios garbę gynė nuo 2006 metų, jį verčia pastaraisiais metais kankinančios sunkios traumos? O gal apsispręsti krepšininką pastūmėjo jo žmona Agneta?

Ar šeimos lizdą susukęs vienas brangiausių žaidėjų Europoje jau atsidės vaikų auginimui? Juolab kad Linas yra prisipažinęs: „Esu nuobodus žmogus. Nieko daug veikti nenoriu. Labiausiai man patinka ramiai būti namie.“

Pradėjusi draugauti su žinomu krepšininku Agneta nuolat stebima lyg per didinamąjį stiklą. Ji dažnai sulaukia klausimų ir apie nėštumą.

Poros draugystės pradžioje portalas lrytas.lt Agnetos teiravosi, ar ji dar negalvoja apie vaikus.

„Artimiausiame gyvenimo etape netgi neplanuoju turėti vaikų. Be to, manau, kad vaikai turi gimti santuokoje, o mes su Linu juk dar tik draugaujame”, – tuomet tvirtino Agneta.

Dabar vaikams kliūčių nebėra.

Kaunietė A.Karalevičiūtė, 2005 metais papuošusi „Olialia” mergaičių kalendoriaus viršelį, artimus santykius su Linu užmezgė 2011 metų vasarą.

Rudenį krepšininkui išvykus į NBA, poros draugystė esą nutrūko.

Taip 2012-ųjų kovą tvirtino L.Kleiza: „Mes jau seniai nebe kartu. Dabar visas mano gyvenimas skirtas krepšiniui. Kitos merginos neturiu.”

Bet 2012 metų rugpjūtį iš Londono olimpiados grįžtančio krepšininko Vilniaus oro uoste laukė būtent Agneta.

Pora kartu gyveno ir didžiausiame Kanados mieste Toronte, kur lietuvių krepšininkas atstovavo NBA komandai „Toronto Raptors”.

Prieš kelerius metus kalbėdamasis su „Lietuvos rytu” Linas sakė tikįs, kad antrąją pusę atsiųs likimas.

Tuomet dar vienišas krepšininkas tvirtino, jog sutikęs moterį širdimi pajus, kad tai ta vienintelė.

„Nesvarbu nei ūgis, nei figūra, nei akių ar plaukų spalva. Visa tai – paviršutiniški dalykai. Kiekviena moteris skirtingai ir savaip žavi.

Tačiau svarbiausia – vidinis grožis. Kai moteris graži ne tik išore, bet ir vidumi, ji gali patraukti mano dėmesį”, – neslėpė L.Kleiza.

Linas puikiai suvokia, kad moteriai šalia krepšininko nėra lengva. Sportininkai daug keliauja, nuolat rungtyniauja išvykose, todėl dienas neretai tenka leisti be mylimo vyro.

Agneta žino, kad krepšininkai sulaukia daug moterų dėmesio ne tik Lietuvoje. Gal todėl ji vyksta paskui Liną, kad ir kur jis rungtyniautų.

„Kai turiu moterį ir su ja draugauju, nesuprantu, kam reikalingi pašaliniai žmonės.

Kol draugauji, viskas gražu, smagu. Jei atsibostame vienas kitam, nesutariame, išsiskiriame, ir tiek. Toks mano požiūris. Bet šiuo metu aš jau žinau, ką reiškia santykiai ir kaip sunku juos puoselėti.

Jeigu nukrypai į šalį, nebeturėk vilčių, kad santykiai bus tokie kaip anksčiau. Tai suvokiu bėgant metams”, – yra kalbėjęs L.Kleiza.

Vyras įsitikinęs – jeigu turi ką nors brangaus šalia, reikia tai vertinti.

Krepšininkas žavisi gyvenimo siekį turinčiomis moterimis. Nuo vaikystės tėvų lepintos merginos nieko nesugeba, o ištekėjusios tikisi, kad tėvų vaidmenį perims vyras.

„Moteris neturi sėdėti namie ir laukti, kol vyras atneš jai pinigų”, – mano L.Kleiza.

Kaunietis niekada netoleruotų neištikimybės. Jo mylima moteris jam turi būti ištikima, mylėti vaikus, vertinti šeimą.

„Labai norėčiau savo gyvenimą susieti su lietuve. Aš šventai tikiu, kad lietuvaitės gražiausios pasaulyje. Lietuvos merginos yra tikresnės, natūralesnės. Noriu kalbėti lietuviškai, gyventi Lietuvoje, čia auginti vaikus”, – kažkada svajojo L.Kleiza.

Ši jo svajonė, atrodo, pildosi. Kaunietė A.Karalevičiūtė prieš kelerius metus kaip tik ir išgarsėjo reklamos klipuose sukūrusi tautinius drabužius vilkinčios lietuvaitės įvaizdį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.