I.Stasiulevičūtė pavasarį pasitiko trumpais plaukais

Žinomos Lietuvos moterys po asmeninių dramų entuziastingai pradeda varstyti grožio salonų duris ir ryžtasi išoriniams pokyčiams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-03 13:30, atnaujinta 2018-02-15 18:40

„Mis Lietuva 1996“, šiuo metu vieno deimantais prekiaujančio salono pardavimų vadovė Daiva Anužytė (35 m.) pernai po aštuonerių metų santuokos išsiskyrė su savo vyru Petru. Po skyrybų išoriniai pokyčiai buvo akivaizdūs – ji pasitrumpino plaukus, o šių metų sausį atvykusi į vienos sostinės parduotuvės atidarymą nustebino bičiulius banguotais plaukais ir stilingais akiniais. D.Anužytė neslėpė, kad akiniai su stiklais be dioptrijų yra tik nauja stiliaus detalė.

Pernai su vyru Danieliumi išsiskyrė grupės „Pop Ladies“ lyderė Natalija Bunkė (31 m.). Dainininkės asmeninio gyvenimo pokyčius liudijo pasikeitusi šukuosena – moteris nusikirpo kirpčius.

2013 metai buvo nelengvi radijo ir televizijos laidų vedėjai Daivai Tamošiūnaitei (48 m.). Moteris su savo vyru buvusiu Seimo nariu Dainiumi Budriu pasuko skirtingais keliais. Atsitiesti po skyrybų Daivai padėjo ir grožio specialistai.

Gyvendama su Dainiumi Daiva grožiui skirdavo mažiau dėmesio. Po asmeninio gyvenimo permainų D.Tamošiūnaitė išbandė ozono terapiją, japonišką veido masažą, o liekninamąjį kūno masažą derino su sportu.

Pernai pavasarį anapilin iškeliavusio aktoriaus Vytauto Šapranausko draugė grupės „ŠarkA“ narė Ieva Stasiulevičiūtė (25 m.) kuriam laikui buvo dingusi iš viešojo gyvenimo. Rudenį grįžusi į televiziją, Ieva atrodė ne tik atsigavusi, bet ir pakeitusi įvaizdį. I.Stasiulevičiūtė ne vienus metus džiaugėsi pečius siekiančiais plaukais. Naujasis dainininkės įvaizdis – trumpų plaukų griežto kirpimo šukuosena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.