Vilius Tarasovas: „Niekada nenueiname miegoti susibarę“

Dainininkas Vilius Tarasovas sako, kad norint būti laiminga šeima, reikia tiesiog kalbėtis – išsiaiškinti tai, kas kam ant širdies guli ir niekuomet nepalikti neatsakytų klausimų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-01 12:53, atnaujinta 2018-02-13 07:36

„Tik kalbėtis, nelaikyti savyje – tai mūsų receptas. Niekada nenueiname miegoti susibarę. Išsiaiškiname iki smulkmenų ir nueiname apsikabinę miegoti“, - Šeimų šventėje šeštadienį kalbėjo dainininkas.

„Paskutinis žodis vis tiek dažniausiai Viliaus būna. Vyriškas racionalus protas dažniausiai nugali“, - jam pritarė Violeta Tarasovienė.

„Mano kalba – argumentų. Jei nėra argumentuota, bandau logiškai išaiškinti . Jausmai jausmais, bet yra juoda, o ne balta“, - kalbėjo V.Tarasovas.

Dainininkui šeima reiškia tvirtovę: pasak jo, vaikus jis mokina „nenešti skalbinių iš namų“, viską spręsti šeimoje – toje tvirtovėje nuo likusio pasaulio.

„Šeima yra labai gilus žodis, kuriame yra viskas – tai meilė, gerovė, supratimas, bendras žmonių reikalas, kaip jie ją puoselėja. Labai daug į tą žodį galima sudėti“, - dėliojo dainininkė.

Šeimos darną, anot V.Tarasovo, daugiausiai lemia auklėjimas: „Jei gražiai augai, stengsies, kad ir tavo šeima augtų gražiai, su tom pačiom vertybėm, be nukrypimų ir naujų vėjų“, - kalbėjo atlikėjas.

Šeimų šventė Harmony parke vyko šeštadienį – čia šeimos galėjo dalyvauti 30 skirtingų veiklų nemokamai.  Šeimas globoja ir Šeimų šventės idėjos iniciatorius yra prekybos tinklas „Senukai“. Šeimų šventės organizatorius - „Žinių radijas“. Renginio globėja - Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.