„Geriausias pasaulio tėtis“ šmaikščiai žvelgia į tėvystės vargus

Sakoma, kad būti mama – sunkiausias ir daugiausia jėgų atimantis darbas pasaulyje. Tačiau naujai iškepti tėveliai, kuriems su savo mažyliais kartais tenka pasilikti vienudu, taip pat pluša su kaupu. Kaip jaučiasi šeimos galva, kai jam patikimas atsakingiausias darbas – prižiūrėti savo vaiką? Bemiegių naktų ekspertu tapęs šmaikštuolis Dave'as Engledowas ir jo mažametė dukra Alice Bee turi atsakymą į šį klausimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2014, 7:04 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:36 AM

43-ejų Dave'as išgarsėjo, kai pirmoji nuotrauka, kurioje jis pozavo su tuomet vos 6 savaičių dukra, žaibiškai paplito internetinėje erdvėje. O ir šmaikštavo D.Engledowas anuomet šiek tiek kukliau.

Debiutinėje nuotraukoje matyti, kaip, viena ranka laikydamas Alice Bee,  Dave'as pila vaikišką pieno mišinį į savo kavą: šitaip vyras vienu fotoaparato mygtuko paspaudimu perteikė jį kankinusį nuovargį po bemiegių naktų.

„Juodasis humoras man nesvetimas, ir tai puikiai atsispindi mano nuotraukose. Visada maniau, kad, joms pasiekus viešumą, būsiu sumaišytas su žemėmis. Ir štai paaiškėjo, kad pasaulyje išties yra žmonių, kurie supranta tokio pobūdžio juokelius“, – žurnalui „People“ teigė D.Engledowas.

Nesunku pastebėti, kad kiekvienoje nuotraukoje vyrauja tas pats atributas – puodelis su užrašu „geriausias tėtis pasaulyje“, jau tapusiu tikrų tikriausia Dave'o „vizitine kortele“.

„Iš pradžių norėjau tik pasijuokti iš savęs, nes nuolat jaučiausi išsekęs, man trūko miego. Fotografavausi tam, kad įamžinčiau tą sutrikimą ir nuovargį, kurį jaučiau tapęs tėvu. Dabar  manau, kad pirmosiose nuotraukose užfiksuodavau tuos tėvystės „džiaugsmus“, kurių labiausiai bijojau“, – teigia D.Engledowas.

Žaibiškai išpopuliarėjęs tėtis tikina, kad šmaikščios nuotraukos tik suartina jį su dukra, mat jiedu puikiai praleidžia laiką žybčiojant fotoaparato blykstėms. Vis dėlto Dave'as prisipažįsta, kad Alice ne visada pozuoja noriai. Ir jis teigia niekuomet neversiąs savo dukros daryti tai, ko ji nenori.

Vis dėlto tėčio prognozės optimistiškos – jis tikisi, kad ateityje jo atžala tik dar labiau susidomės šia neįprasta veikla, prisidės prie kūrybos proceso bei dalysis idėjomis ir tolimesnių jų nuotykių scenarijais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.