Buvęs futbolininkas Valdas Ivanauskas susituokė neišsiskyręs?

Miunchene gyvenanti Beatričė Ivanauskienė (54 m.) nežino, išsiskyrusi ji ar vis dar susituokusi. Abejonės lietuvę apniko, kai pernai vasarą ji sužinojo, kad jos sutuoktinis – praeityje žinomas futbolininkas ir treneris Valdas Ivanauskas (48 m.) – Lietuvoje vedė kaunietę Laimą Vaičiulienę. „Apie vestuves sužinojau perskaičiusi internete. Ši žinia mane pribloškė, nes mūsų skyrybos neįvyko. Bandžiau susisiekti su teisininkais Lietuvoje. Tuomet sužinojau, kad mūsų santuoka nutraukta 2012-ųjų kovą. Tačiau aš nieko apie tai nežinojau ir dokumentų, susijusių su ištuoka, nepasirašinėjau. Nesu gavusi kvietimų į teismą ir neturiu teismo sprendimo“, – tikino B.Ivanauskienė. Ji, vyrui baigus futbolininko karjerą, liko Vokietijoje.

Buvusio futbolininko V.Ivanausko skyrybas gaubia migla - B.Ivanauskienė nežino, ar ji išsiskyrusi.<br>OAP nuotr.
Buvusio futbolininko V.Ivanausko skyrybas gaubia migla - B.Ivanauskienė nežino, ar ji išsiskyrusi.<br>OAP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2014, 7:38 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:47 AM

Futbolininkas V.Ivanauskas buvo vienas pirmųjų sportininkų, kuriam, Lietuvai atgavus nepriklausomybę, atsivėrė keliai į Vakarus. 1991-aisiais jis pradėjo žaisti Austrijoje.

„Susipažinome 1986 metais. Aš tuomet buvau išsiskyrusi ir auginau penkiametę dukterį Liną. Baigusi chorinio dirigavimo specialybę dirbau Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre, o Valdas vis labiau skleidėsi kaip perspektyvus sportininkas.

Atsiradus galimybei išvykome į Vieną“, – pasakojo B.Ivanauskienė.

Užsienyje sutuoktiniams gimė duktė Patricija. Beatričė rūpinosi vaikais ir šeima, o Valdas žaidė Austrijos ir Vokietijos klubuose. Dėl to šeimai teko ne kartą kraustytis į kitą gyvenamąją vietą.

2002 metais V.Ivanauskas, baigęs aktyvią sportinę veiklą, gavo trenerio licenciją.

2003-iaisiais jis grįžo į Lietuvą, pradėjo trenerio karjerą, o Beatričė su dukterimis liko Vokietijoje.

Šeima susitikdavo tai Lietuvoje, tai Vokietijoje, tačiau didelis atstumas didino properšą ir širdyse. Juolab kad į vienišą, žavų, nors ir vedusį sportininką nuolat dairėsi moterys.

„Aš suprantu, kad vyrui, atitrūkusiam nuo šeimos, kyla visokių pagundų. Jis užmezgė romaną su aštuoniolika metų jaunesne panele", - prisimena B.Ivanauskienė vyro neištikimybę. Apie ją moteris sužinojo perskaičiusi laikraštyje. Vėliau skausmas atlėgo, santykiai su Valdu vėl pagerėjo.   Tačiau gal prieš trejus metus jis užmezgė santykius su kauniete Laima, o pernai ją vedė.

Kaip galėjo nutikti, kad Beatričė nežinojo, jog yra su vyru išssikyrusi?

Visą skandalingą garsaus praeityje futbolininko V.Ivanausko skyrybų istoriją skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto" žurnale „Gyvenimo būdas".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.