Po turtuolio mirties nuteisė „Playboy“ modelį S.Maslovskają

Vietoj prabangaus buto – kalėjimo kamera. Ant valgomojo stalo – ne krištolas ir porcelianas, o nedūžtantys bendro naudojimo indai. Buvęs „Playboy“ modelis Svetlana Maslovskaja (32 m.) šiandien keikia dieną, kai atsidavė turtingam gerbėjui. „Niekada nebesusidėsiu su nukaršusiu seniu!“ – Frankfurto (Vokietija) teismo salėje pažadėjo gražuolė. Už prabangaus gyvenimo troškimą iš jos buvo atimta laisvė dvejiems su puse metų.

Buvusiam „Playboy“ modeliui S.Maslovskajai atsirūgo prabangus gyvenimas, kurį dovanojo Alaus Karaliumi vadinamas meilužis.<br>AOP nuotr.
Buvusiam „Playboy“ modeliui S.Maslovskajai atsirūgo prabangus gyvenimas, kurį dovanojo Alaus Karaliumi vadinamas meilužis.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 15, 2014, 12:46 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:31 PM

Prieš kokius 10 metų, kai „Playboy“ modelį Svetlaną savo glėbyje spausdavo nukaršęs senis, kuriam net seilės tykšdavo iš susižavėjimo, mergina manė pasiekusi didžiulės sėkmės viršukalnę.

Tuo metu 22-ejų rusė dirbo žurnalo „Playboy“ modeliu, bet už savo darbą gaudavo ne tiek jau daug. Bent jau tokiam prabangiam gyvenimui, apie kokį svajojo išvykdama į Vokietiją, nepakako. O čia tokia sėkmė!

Vokiečių multimilijonierius 84 metų Bruno Schubertas, devintajame dešimtmetyje pardavęs savo garsiąją alaus imperiją „Henninger“, pasinėrė į linksmybių ir šėlionių sūkurį su jaunomis gražuolėmis.

Pamatęs Svetlanos nuotrauką „Playboy“ žurnale B.Schubertas iškart jos užsigeidė. Ir gavo.

2004-aisiais Alaus Karaliumi vadinamas turtuolis lovoje šalia savęs jau turėjo gražuolę iš Rusijos. Jo nesustabdė tai, kad buvo vedęs. „Nenoriu tavęs paleisti“, – kalbėjo jis meilužei.

S.Maslovskajai teko atsisakyti fotomodelio karjeros, bet dėl to ji nė kiek nesigailėjo – juk išsipildė didžioji jos svajonė! Brunčikas – taip ji vadino vokietį multimilijonierių – suteikė jai princesės gyvenimą.

B.Schubertas nupirko S.Maslovskajai būstus Austrijoje ir Šveicarijoje, padovanojo septynis prabangius automobilius, apipylė brangenybėmis, vežiojo į prabangius kurortus ir egzotiškus pasaulio kampelius, mokėjo už apdarus garsių dizainerių parduotuvėse.

Brunčikas ne kartą gražiąją sugulovę pamalonino įspūdingomis sumomis.

Gyvenimu su vedusiu multimilijonieriumi S.Maslovskaja mėgavosi penkerius metus. Bet 2009-ųjų pradžioje mirė B.Schuberto žmona Inge, ir turtuolis pasipiršo buvusiam modeliui.

Bet praturtėjusiai S.Maslovskajai nusibodo tenkinti nerimastingo turčiaus užgaidas. Ir ji, B.Schuberto nuostabai, atsakė: „Ne.“

Bet jis ilgai nepyko – padovanojo rusei meilužei keletą niekučių su briliantais ir išleido į Indiją, mat ji panoro pasigilinti į filosofiją.

Netrukus prie altoriaus B.Schubertas nusivedė kitą – iš Etiopijos kilusią egzotiškos išvaizdos 26-erių Meharit Kifle, turinčią sūnų.

Bet multimilijonierius neilgai mėgavosi šeiminiu gyvenimu. 2010 metų spalį, sulaukęs 90 metų, B.Schubertas mirė.

O tuomet S.Maslovskajai atsirūgo prabangus gyvenimas. Kai tapo aišku, jog mielasis Brunčikas visą savo turtą paliko jaunai žmonai M.Kifle, supyko prie sudužusios geldos likę vaikai, anūkai ir proanūkiai.

Jie įteikė pareiškimą Frankfurto policijai dėl, jų nuomone, netinkamo antrosios B.Schuberto žmonos elgesio.

Multimilijonieriaus giminaičiai apkaltino etiopę, anot jų, netinkama senyvo amžiaus sutuoktinio priežiūra ir nuolatiniu sekso reikalavimu, ir tai esą atėmė iš jo paskutines jėgas.

Po to B.Schuberto giminaičiai pareikalavo išsiaiškinti turtinius santykius – velionio sąskaitas, nekilnojamąjį turtą. Tuomet ir išaiškėjo, kiek turtų susiglemžė S.Maslovskaja.

„Kokia akiplėša!“ – pasipiktino vokiečių multimilijonieriaus giminaičiai ir nedelsdami kreipėsi į advokatus, kad jie atkapstytų kokį nors neleistiną slavės veiksmą.

Ir, žinoma, surado. Pasirodo, S.Maslovskaja nesumokėjo mokesčių už gautas dovanas ir Zalcburge (Austrija) parduotą butą. O tai sudarė 1,3 milijono eurų (4,5 milijono litų).

Nors buvęs „Playboy“ modelis sugrąžino 500 tūkstančių eurų, teismas ją vis tiek pasiuntė už grotų.

„Labai gailiuosi. Sergėk, Dieve, mane ateityje nuo gerbėjų, turinčių krūvas giminaičių!“ – verkė rusė.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.