Gimtadienį kartu su Alytumi švęs dar trys mažyliai

Varėnoje gyvenanti Neringa Jokubauskienė džiaugėsi pirmagime dukra, kuriai vardą dar tik išrinks. Mergaitė gimė taip pat nemaža ir svėrė 3,9 kg, o jos ūgis 53 cm.

Varėnoje gyvenanti N.Jokubauskienė džiaugiasi pirmagime dukra.
Varėnoje gyvenanti N.Jokubauskienė džiaugiasi pirmagime dukra.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 16, 2014, 6:18 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:37 PM

Varėnoje gyvenanti Neringa Jokubauskienė džiaugėsi pirmagime dukra, kuriai vardą dar tik išrinks. Mergaitė gimė taip pat nemaža ir svėrė 3,9 kg, o jos ūgis 53 cm.

Prienų rajone Važatkiemio kaime gyvenanti Neringa Gelbūdienė prie savęs glaudė dukrytę Žiedę, kurios namuose laukia dar trejų metų neturintis broliukas. Žiedė – pati didžiausia iš visų gimusiųjų tądien – jos svoris 4,150 kg, o ūgis – 54 cm.

Visiems mažyliams radijo stotis FM99 ir „Baltoji rožė” įteikė Alytaus miesto piliečio diplomus. Ūgtelėję šie trys mažyliai galės pasipuošti Baltosios rožės miesto marškinėliais, jų mamytės pasveikintos baltų rožių žiedais, o laikraštis „Alytaus naujienos” įteikė savo tradicinę dovaną – laikraščio prenumeratą.

Baltomis rožėmis FM99 kasmet dėkoja ir medikų kolektyvui, kurie padeda mažyliams ateiti į pasaulį. Medikai džiaugiasi, kad šviesią ir gražią Alytaus ligoninę renkasi ir aplinkinių rajonų bei kitų miestų būsimos mamytės, ką rodo ir kiekvienų metų birželio 15-osios statistika.

Štai ir šiemet šią dieną Alytuje gimė Varėnos ir Prienų gyventojai, pernai iš trijų naujagimių taip pat tik vienas liko gyventi Alytuje – kiti du Varėnoje ir Dauguose, tačiau visų jų gimtasis miestas – Alytus.

Jau devintą kartą „Baltoji rožė“ ir FM99 sveikina alytiškius, gimusius kartu su miestu. Pradžia buvo 2006-aisiais. 2006-aisias birželio 15d į pasaulį atėjo du berniukai ir mergytė, 2007-aisiais – dvi mergytės, 2009-aisiais pasaulį išvydo trys mažyliai: mergytė ir du berniukai. O štai 2008-aisiais ir 2010-aisiais metais birželio 15-ąją nesulaukta nė vieno naujagimio. Tačiau 2011-aisiais ir 2012-aisiais metais vėl galėjome pasidžiaugti naujagimiais, nes į pasaulį tądien, pasibeldė vienas berniukas. O štai pernai jau vėl sutikome tris naujus miestelėnus, kaip ir šiemet – du berniukus ir mergytę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.