PMS siaubas. Ką apie tai žino vyrai?

Trijų raidžių moteriškas kodas PMS girdėtas daugeliui vyrų. Vis dėlto, ne kiekvienas žino, kas iš tiesų priešmenstruacinio sindromo (PMS) metu vyksta su moterimis. Internetinė laida „Vyrų akimis“ stipriosios lyties atstovų pasiteiravo, ką jie žino apie tai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2014, 6:05 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:57 PM

Sporto komentatorius Nerijus Kesminas prisipažino apie PMS nežinantis nieko ir niekada tuo nesidomėjęs. Jis atviras: „Man gėda“.

O štai laidų vedėjas Timūras Augucevičius savo aiškinimo pateikti nesidrovėjo: „PMS metu moters viduje maišosi trys elementai: žemė, ugnis ir oras. Visi labai degūs ir kai viskas liepsnoja, tai ji nesuvokia, kas su ja darosi. čia tas pats, kaip perkant dėvėtą automobilį. Vyksta silpnybės, priepuoliai, visi kalti ir staiga ledų reikia. PMS - labai chaotiška būsena“.

Ginekologas Rolandas Žiobakas nesistebi, kad priešmenstruacinė moterų būsena sunkiai suprantama vyrams. „Menstruacinio ciklo metu keičiasi hormonų santykis, moteris tampa irzlesnė, piktesnė, ne tokia tolerantiška“.

Kaip gatvėje užkalbinti vyrai iššifravo kodą PMS, sužinokite laidoje „Vyrų akimis“.

Internetinę laidą „Vyrų akimis“ žiūrėkite kiekvieną antradienį per tv.lrytas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.