Pasaulio garsenybių kūdikiai iš svetimų įsčių

Surogatinės motinos paslaugomis pasinaudojo ne viena įžymybė. Kai kurioms poroms tai buvo vienintelė galimybė susilaukti biologinio vaiko, kitos įžymybės tiesiog nenorėjo atitrūkti nuo darbų ar gadinti figūros.

Pasaulinio masto žvaigždės nevengia naudotis surogatinių motinų paslaugomis.<br>AOP nuotr.
Pasaulinio masto žvaigždės nevengia naudotis surogatinių motinų paslaugomis.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 7, 2014, 12:18 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:35 PM

„Oskaro“ laureatės australų aktorės Nicole Kidman (47 m.) ir jos vyro kantri muzikos žvaigždės Keitho Urbano (46 m.) jaunėlę Faith išnešiojo ir pagimdė surogatinė motina. Vyresniąją jos sesutę Sunday Rose pagimdė pati N.Kidman.

Garsus režisierius, „Žvaigždžių karų“ kūrėjas George’as Lucasas dukros Everest Hobson Lucas susilaukė būdamas 69 metų. Prieš metus gimusi mergaitė – pirmasis jo ir antrosios žmonos Mellody Hobson (45 m.) biologinis vaikas. Pora pasinaudojo surogatinės motinos paslaugomis.

Surogatinės motinos paslaugomis pasinaudojo Rusijos primadona Ala Pugačiova (64 m.) ir jos sutuoktinis humoristas Maksimas Galkinas (37 m.). Jie susilaukė dvynių Gario ir Jelizavetos. M.Galkino tikinimu, susilaukti vaikų buvo A.Pugačiovos iniciatyva.

Britų dainininkas seras Eltonas Johnas (67 m.) ir jo partneris Davidas Furnishas (51 m.) augina du sūnus, kuriuos jiems pagimdė ta pati surogatinė motina.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.