Interneto sensacija - originali tėvo bausmė seksualiai 10-metei

Amerikietis Kevinas Jonesas liko šokiruotas sužinojęs, kad jo 10-metė dukra vaikščioja su vaikinais į pasimatymus, apsimesdama gerokai vyresne, nei yra. Aukštaūgė mergaitė (jos ūgis siekia 180 cm) sakydavo, kad jai 15 metų. Socialiniuose tinkluose internete ji vaizduodavo paauglę ir netgi turėjo vaikiną, rašo „Daily Mail“.

Vaikiškai aprengtos dukters nuotraukas tėvas paskelbė socialiniame tinkle.<br>Facebook nuotr.
Vaikiškai aprengtos dukters nuotraukas tėvas paskelbė socialiniame tinkle.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2014, 1:54 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 6:42 AM

Pasibaisėjęs tėtis nusprendė paauklėti atžalą – ir padarė tai labai originaliai. Jis užsakė jai rožinius marškinėlius, ant kurių užrašytas jos tikrasis amžius ir kelintoje klasėje ji mokosi. Dukrai į plaukus priraišiojo vaikiškų papuošimų ir liepė nešioti kuprinę su princese.

„Ji sako, kad yra įsimylėjusi ir vaikščioja su vaikinu – tai visai ne pagal mano taisykles!!! - parašė tėvas „Facebook“, kur įkėlė vaikiškai aprengtos savo dukters nuotraukas. - Sužinojau, kad ji jau kurį laiką tai daro. Čia – jos veiksmų pasekmės“.

Nubausta dešimtmetė nuotraukose atrodo labai nelaiminga. O pačios nuotraukos su originalia bausme beregint tapo interneto sensacija. Per savaitę jos surinko daugiau kaip 25 tūkst. „patiktukų“, jomis buvo pasidalinta daugiau kaip 77 tūkst. kartų.

Komentaruose tėtis sulaukė nemažai palaikančių žinučių. Daug kas gyrė, sakydami, kad jis pasielgė teisingai, ir kad mergaitė vėliau jam padėkos už tai, jog 12 metų netapo nėščia ir kad išsaugojo šansą kažko pasiekti gyvenime.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.