Kas įžiebė aistrą ilgai liūdėjusiam tango mokytojui E.Gimenezui?

Atlikėjas ir šokių mokytojas Eduardo Gimenezas (44 m.) baigė gedėti buvusios meilės. Prieš trejus metus su gyvenimo drauge ir dukters Upės (9 m.) motina aktore Ineta Stasiulyte (34 m.) išsiskyręs vyras džiaugiasi naujais jausmais. Tango mokytojo širdį užkariavo jo šokių studiją lankiusi žavi lietuvė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2014, 3:35 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 1:33 AM

Šokis vyrą ir moterį ne tik suveda į porą, bet ir įžiebia aistrą.

Tačiau tas pats šokis gali ir negailestingai smogti – išskirti. Tango ritmu gyvenantis E.Gimenezas tai kuo geriausiai žino.

Eduardo ir Ineta susipažino viename Vilniaus bare, kai tą vakarą šoko rokenrolą. O po aštuonerių bendro gyvenimo metų aktorė pametė galvą dėl kito šokėjo Deivido Meškausko. Juodu susipažino televizijos projekte – tuomet Ineta ir septyneriais metais jaunesnis Deividas tapo šokių partneriais. Dėl to I.Stasiulytė paliko iš Urugvajaus kilusį, Argentinoje augusį ir dabar jau 15 metų Vilniuje gyvenantį E.Gimenezą.

Po skyrybų su vienturtės dukters motina E.Gimenezas išgyveno didžiulį sielvartą, kuris prilygo gedului. Tango mokytojas atrodė sutrikęs, nuliūdęs ir tarsi jautė, kad kiekvienas praeivis jo veide perskaito skausmą.

Gedėdamas vyras kūrė – užsidaręs namuose rašė dainas ir dabar ruošiasi išleisti solinį albumą.

Matyti, kad atsigavote po buvusios gyvenimo draugės išdavystės, – jūsų akys spindi. Kaip dabar gyvenate? – paklausiau besišypsančio šokių mokytojo.

– Jaučiuosi pradėjęs naują gyvenimo etapą. Juk ir mano amžius – 44 metai – gyvenimo vidurys. Nusprendžiau daug ką pakeisti ir prisiminti, koks buvau. Naujas etapas man patinka, nes jis mane skatina veikti. Jaučiuosi laimingas. Bandžiau gyventi atsipalaidavęs – tarsi su nedidelio svorio kuprine ant pečių.

Dariau tai, kas man patinka, – grįžau prie dainavimo, kurį studijavau Urugvajuje, po to pusmetį Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Dabar savęs ieškau iš naujo – kuriu muziką, dainuoju.

Argentinietiškasis tango dėl to nepasitraukė į šalį, šokis yra mano gyvenimo aistra.

Bet man neužtenka tik tango. Juk šis šokis šokamas kojomis, o aš muziką jaučiu visame kūne.

– Pastebimai tapote lieknesnis.

– Prieš kurį laiką į Vilnių buvo atvykusi mano motina Astrid, sesuo Miriam su vyru Adrianu. Išvydę mane jie sunerimo. Sesers vyras chirurgas ištarė: „Eduardo, nepyk, tu – ne tik storas, bet ir turi antsvorio. Vėliau tai pakenks tavo sveikatai ir profesijai.“

Dėdė taip pat mane išbarė: „Ar tu matei tango šokėją ir atlikėją storą? Nėra tokių.“

– O gal ir meilė smarkiai tirpdė kilogramus?

– Ne, ne. Mesti svorį susiėmiau prieš dvejus metus. Tik sulieknėjęs pajutau daugiau žvilgsnių ir dėmesio iš moterų.

-- Kas toji, privertusi jūsų širdį vėl plakti smarkiau?

Atsakymo į šį klausimą ieškokite šeštadienio „Lietuvos ryto" žurnale „Gyvenimo būdas".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.