8 ženklai, rodantys, kad niekada neištekėsi už savo išrinktojo

Svajoji apie vestuves? Gali būti, kad tavo svajonėms lemta sudužti. Ir galbūt visai ne dėl tavo mylimojo, o dėl tavo pačios elgesio. Lenkijos dienraštis Gazeta.pl atskleidžia 8 požymius, kurie byloja apie tai, jog niekada neištekėsi.

Dažnai aplanko mintis „reikia išsiskirti“.<br>123rf nuotr.
Dažnai aplanko mintis „reikia išsiskirti“.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2014, 7:00 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 5:58 PM

1. Vos tik užsiminusi apie bendrą ateitį, sulauki pašaipios šypsenos. Jaučiatės nejaukiai, tad tu tuoj pat paprašai paduoti druskos arba švelniai pakeiti temą. Dar blogiau yra, jeigu esate susižadėję, tačiau jau kelis metus vis bandote organizuoti vestuves – tai beprasmiška.

2. Dažnai aplanko mintis „reikia išsiskirti“. Nesvarbu, ar pykstatės dėl betvarkės, ar dėl santykių – tu visada susimąstai, jog reikėtų išsiskirti. Visada.

3. Flirtuoji su kitais vyrais mylimojo akivaizdoje. Be to, visai apie jį pamiršti. Vis dažniau tavo galvoje sukasi mintys apie naujai pažintus vyrus, o po to aiškini, jog tai tiesiog linksma. Galbūt visai ne?

4. Tu nepatinki jo pažįstamiems arba jie tiesiog netraktuoja jūsų santykių rimtai. Jiems tu atrodai kaip „eilinė“ arba ta, kuri nėra pasiryžusi rimtiems santykiams. Kaip atpažinti šį ženklą? Lengviausia yra pastebėti nepasitikėjimą arba tiesiog tai, jog tavęs nekviečia į bendrus vakarėlius, šventes.

5. Iki judviejų pažinties tu svajojai apie baltą suknelę. Šiandien santuoka tau asocijuojasi su našta visam gyvenimui, suvaidintom šypsenom. Galbūt jį myli, bet vestuvinių ceremonijų vengi lyg ugnies. O jei jau tenka dalyvauti – tave apima didžiulis nuobodulys.

6. Po draugų vestuvių arba bendrų vakarėlių visada susipykstat be aiškios priežasties. Nors juk tai neliečia jūsų santykių arba bendros ateities. Tiesa?

7. Visada rasi priežasčių, kaip išvengti susitikimo jo šeimoje. Tave pasiekė net tokie gandai, jog tavo mylimojo artimieji pradeda abejoti tavo egzistavimu.

8. Vis nepasiryžti persikraustyti gyventi kartu. O jei jau taip įvyktų – tai būtų tiesiog „pabandymas“.

Parengė Sabina Adamovič

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.