Pasaulį sujaudino tėvo daina mirštančiam kūdikiui

Mažasis Lennonas gimė neplanuotai anksti – 26 savaičių amžiaus.<br>piccomemorial.com nuotr.
Mažasis Lennonas gimė neplanuotai anksti – 26 savaičių amžiaus.<br>piccomemorial.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-14 10:05, atnaujinta 2018-01-21 12:37

Tragiška istorija, nutikusi JAV, sujaudino tūkstančius interneto vartotojų iš viso pasaulio. Per anksti gimęs mažylis Lennonas Jamesas Pico'as gimdamas prarado motiną, o pats taip pat neturėjo galimybės išgyventi. Jo tėvas prieš išleisdamas naujagimį į paskutinę kelionę sudainavo širdį veriančią serenadą, rašo mirror.co.uk.

Prieš gimdamas kūdikis motinos Ashley įsčiose dažnai judėdavo pagal muziką – net spardydavosi, jei ritmas jam labai patikdavo.

Praėjusį sekmadienį įvyko tragedija. Nėščioji Ashley mirė praėjus kelioms valandoms po to, kai greitoji ją atvežė į ligoninę.

Mažasis Lennonas gimė neplanuotai anksti – 26 savaičių amžiaus. Jo tėvas Chrisas į ligoninę atsivežė gitarą, norėdamas pralinksminti savo likimo nuskriaustą vaiką.

Chrisas sėdėjo prie vargšo Lennono inkubatoriaus ir grojo vaikelio mėgstamiausias dainas. Jie turėjo progą praleisti kelias valandas kaip tėvas ir sūnus.

Tačiau kitą dieną Lennonas, gulėdamas ant tėvo rankų, paliko šį pasaulį.

Trečiadienį į „Youtube“ buvo įkeltas mobiliuoju telefonu nufilmuotas vaizdo klipas, kuriame Chrisas dainuoja „The Beatles“ dainą. Įrašas per dieną sulaukė virš 200 tūkst. peržiūrų.

Ashley, buvusios medicinos sesers iš Kalifornijos, atminimui sukurtas tinklalapis. Ji mirė būdama vos 30 metų amžiaus.

„Mūsų brangiosios Ashley gyvenimas liūdnai ir triuškinančiai baigėsi praeitą savaitgalį, - rašė velionės šeima. - Jos brangiojo mažylio akys švietė tik kelias dienas po tragedijos.

Bet jos daina tęsiasi, mūsų gyvenimus turtina harmonija, o mes susitiksime Dangaus karalystėje, kur visi dainuosime Mozės ir avinėlio dainą.

O Lennonas Jamesas savo maloniu balsu prisidės prie vėl susivienijusios šeimos ir dainuos kartu su tėveliu Chrisu tas dainas, kurias jis dainavo visą gyvenimą, o visi besimeldžiantys draugai ir giminės giedos „Aleliuja“ visą amžinybę.“

Šalia vaizdo įrašo įkėlėjas paliko komentarą: „Lenono nejudrumas ir nepakankamai aktyvios smegenys kėlė didelį nerimą Loma Linda universiteto ligoninės gydytojams ir seselėms. Vaikas iš specialistų sulaukė geriausios pagalbos.

Būdama nėščia Ashley dažnai jausdavo, kad Lennonas juda pagal muzikos ritmą, todėl Chrisas paklausė, ar galėtų atsinešti gitarą į ligoninę ir pagroti savo kūdikiui – vyras taip ir padarė. Paskutinėmis Lennono gyvenimo valandomis skambėjo muzika.

Lennonas tėčio rankose užmigo dieną po filmavimo.“

Šeima taip pat rašė, kad Ashley maloni asmenybė bei dosni siela juos įkvėpė.

„Tavo gyvenimas buvo svarbus, Ashley, - teigė jos giminaičiai. - Visų mylėtas kūdikėli Lennonai Jamesai, mes dar susitiksime. Priklausei mums visiems.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.