Kaip išlikti patrauklia vyrui po daugelio santuokos metų

Vyrai žiūrėdami į partnerę visuomet nori matyti moterį. O kas jiems yra moteris? Pirmiausia, tai yra emocijos, moteriškumas, švelnumas. Moteris juk puikiai gali vadovauti vyrui naudodama patrauklumą, gudrumą, moteriškas manipuliacijas. O moteris, kuri yra kaip tankas, kontroliuoja, reguliuoja, vadovauja – atstumia vyrus, jie bėga nuo jos. Kaip moterims pritraukti vyrų dėmesį ir kaip elgtis su jais pataria Egu.lt lektorius Juris Belte.

Moteris turi turėti paslaptingumo.<br>123rf nuotr.
Moteris turi turėti paslaptingumo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2014, 10:30 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:58 PM

Turėkite asmeninių tikslų

Dažnai moterys turi ne asmeninius, o socialinius tikslus, jos mano, kad reikia ištekėti ir pagimdyti vaikus. Jeigu moters tikslas yra tik toks, ji stengsis tai kuo greičiau įgyvendinti, tačiau kai jis bus pasiektas, jos moteriškumas greičiausiai išgaruos. Jeigu prieš santuoką ir vaikų gimimą tokia moteris buvo graži, elegantiška, susitvarkiusi, tai po vaikų gimimo, namuose ji ima vaikščioti nutrintu chalatu, nedažytais plaukai, apsilupinėjusiais nagais. Nes jos tikslas pasiektas. Ar vyrui tokia moteris bus įdomi? Greičiausiai ne, ji atliks tik namų šeimininkės funkciją.

Moteris turi turėti paslaptingumo. Ji neturi būti kaip perskaityta knyga. Kitaip tariant ji turi turėti interesų už šeimos ribų, būti pasitempusia. Nebūtina su vyru dalintis viskuo, palikite jam šiek tiek intrigos.

Vyrui – svarbiausia laisvė

Kiekviena moteris turi žinoti, kad laisvė vyrui yra viskas. Jam svarbu jaustis laisvu ir kiekviena moteris turėtų suteikti vyrui tos laisvės iliuziją. Kuo arčiau savęs bandysite laikyti vyrą, tuo labiau jis stengsis ištrūkti.

„Jeigu bijote prarasti žmogų, greičiausiai jį jau praradote“ – sako Juris Belte. Jums, formuojasi vienpusė priklausomybė ir kitas žmogus gali pradėti tuo piktnaudžiauti. Jeigu nebijote prarasti, tikėtina, kad ir neprarasite. Suteikite vyrui laisvę ir jis pats norės būti šalia jūsų.

Kritikai ir ginčams – ne

Šeimoje neturėtų būti konkurencijos, kieno žodis paskutinis. Dažnai šioje srityje vyksta konkurencinė kova. Neveltui sakoma, kad vyras yra šeimos galva, o moteris – kaklas. Iš tiesų, protinga moteris visuomet yra šeimos galva, tačiau ji tai pasiekia ne konkurencija, o savo moteriškumu ir gebėjimu manipuliuoti.

Parengta pagal Egu.lt lektoriaus Juris Belte video mokymų ciklą „Vyrai ir moterys“

Jeigu norite užduoti klausimą Egu.lt ekspertams psichologijos, vaikų auklėjimo, sveikatingumo skatinimo, tarpusavio santykių tema, rašykite gyvbudas@lrytas.lt nurodydami, kad tai klausimas ekspertui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.