Rusijos žvaigždė D. Nagijevas: „40-metės moterys – geriausios!“

Garsi Rusijos šou verslo žvaigždė, aktorius, laidų vedėjas Dmitrijus Nagijevas, kuriam 47 metai, prisipažino neketinantis lakstyti paskui jaunikles ir vis labiau vertinantis moteris, vyresnes kaip 40 metų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2014, 6:39 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:25 AM

„Su amžiumi aš vis labiau vertinu moteris, kurioms per 40. Ir tam yra daug priežasčių, – aiškina aktorius. – 40-metė moteris nepažadins tavęs vidury nakties, norėdama paklausti, ką tu galvoji? Jai nusišvilpti, ką tu galvoji!

Jeigu 40-metei moteriai kančia su tavimi per televizorių žiūrėti sporto laidas, ji nesėdės ir neniurzgės. Ji nueis ir užsiims tuo, kuo nori, – paprastai tuo, kas jai gerokai įdomiau!

Labai nedau 40-mečių moterų domina tavo nuomonė apie ją ar apie tai, ką ji daro. 40-metės moterys absoliučiai savimi pasitiki. Jos vargu ar iškels tau sceną viešojoje vietoje. Bet!!! Jeigu tu to nusipelnei, jos ramiausiai tave „sušaudys“, jeigu nuspręs, kad tai sugebės.

Suaugusios moterys negaili pagyrimų, dažnai ir nepelnytų...

40-metės moterys pakankamai pasitiki savimi, kad tave supažindintų su savo draugėmis. Jaunesnė moteris gali vengti netgi geriausių draugių, nes nepasitiki savo partneriu (!), o vyresnei moteriai vis tiek, jeigu tau jos draugės pasirodys patrauklios. Ji žino, kad draugės jos niekada neišduos.

40-metės moterys turi orakulo vertą intuiciją – tau nereikia nieko joms prisipažinti, jos ir taip viską apie tave žino.

Jeigu išmoksi nekreipti dėmesio į porą raukšlelių čia ar ten, tu suvoksi, kad moterys, kurioms per keturiasdešimt, kur kas seksualesnės už jaunas.

40-metės moterys atviros ir sąžiningos. Jos tau tiesiai pasakys, jeigu tu esi gyvulys ar elgiesi kaip gyvulys. Tau niekada neprireiks spėlioti, ką ji apie tave mano.

Taigi, yra daugybė priežasčių žavėtis moterimis, kurios vyresnės kaip 40 metų. Visiems vyrams.

O visiems vyrams, kurie mėgsta sakyti: „Kam pirkti visą karvę, jeigu galima gauti pieno nemokamai“, turiu naujieną – šiandien 80 proc. moterų nedomina santuoka! Kodėl? Nes jos supranta, kad „nėra prasmės pirkti visos kiaulės dėl vienos dešrelės“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?