A.Gadžijevas nespės vesti mylimosios iki kūdikio gimimo

Žinomas virtuvės ir šokolado meistras Ali Gadžijevas (30 m.) prieš Kalėdas sukasi kaip niekada vikriai kurdamas itin gardžius desertus didžiosioms metų šventėms.

Sužadėtiniai A.Gadžijevas ir P.Žuromskytė kitų metų pavasarį sūpuos kūdikį.<br>T.Bauro nuotr.
Sužadėtiniai A.Gadžijevas ir P.Žuromskytė kitų metų pavasarį sūpuos kūdikį.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 22, 2014, 3:13 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 2:14 PM

Dabar konditerininko širdyje – ir žymiai daugiau džiaugsmo nei kada nors anksčiau, mat jo sužadėtinė, manekenė šešeriais metais jaunesnė Patricija Žuromskytė laukiasi primagimio. Gandrai šią porą aplankys kitų metų pavasarį – balandžio mėnesį Ali ir Patricija turėtų sūpuoti kūdikį. Su artimaisiais P.Žuromskytė pasidalijo žinia, kad po širdimi nešioja sūnų.

Nors A.Gadžijevas mylimajai po metus trukusios draugystės pasipiršo šįmet spalio mėnesį, atšokti vestuvių iki kūdikio gimimo jiedu nesuspės. Kalbama, kad mylimieji gyvena ne tik kūdikio laukimo, bet ir būsimų įkurtuvių nuotaikomis – jie neseniai įsigijo būstą, todėl tik susikūrę šeimos lizdelį galės pagalvoti ir apie sutuoktuves.

Būsimoji mamytė norėtų gražių ir prabangių vestuvių, todėl neskubės tekėti vien tik dėl to, kad į pasaulį beldžiasi kūdikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.