Susimąstykite, kodėl vyras jūsų neveda?

Pas visus tai vyksta skirtingai. Kartais atsitiktinai susitikę žmonės jau po dviejų savaičių jaučia, jog visą likusį gyvenimą norėtų praleisti kartu. Netrukus vyras pasiperša, o tada būna vestuvės. Tačiau dažniau pasitaiko atvejų, kai įsimylėję žmonės susitikinėja ne vienerius metus ir tik tada pasiryžta šiam svarbiam įvykiui, rašė portalas papilot.pl.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2015, 7:07 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 7:42 AM

Ar jūs priklausote tai antrai grupei ir jau pavargote laukti, kada gi pamatysite sužadėtuvių žiedą? Esate tikra, jog tai tas vienintelis, su kuriuo norėtumėt nugyventi visą gyvenimą? Tada pasinaudokite šiais auksiniais patarimais.

1. Būkite atvira, nevaidinkite

Jeigu esate išties įsimylėjusi savo vaikiną – pasakykite jam apie tai. Nevaidinkite moters, kuri visiškai nesuinteresuota kurti šeimos, jeigu yra priešingai. Tai svarbu tam, kad jūsų mylimasis suprastų, ko iš tikrųjų norite. Kai žinos, ko norite – negaiš laiko abejodamas, ar sutiksite tekėti.

2. Girkite jį

Leiskite jūsų mylimajam pasijusti ypatingu, išskirtiniu vyru. Negalėkite komplimentų (juk tai ne tik vyrų pareiga), dažnai kartokite, kad jis jums svarbus. Tada vyras jaus, jog šalia jo yra moteris, kuri, nepaisant trūkumų, nori būti šalia.

3. Parodykite, jog esate ypatinga

Kokios žmonos nenorėtų turėti joks vyras? Tokios, kuri nuolat priekaištauja, yra viskuo nepatenkinta ir pastebi tik savo norus. Įrodykite jam, jog tai, kad esate jo moteris – tikra laimė. Be to, visada klausykite to, apie ką jis pasakoja. Būkite ne tik meilužė, bet ir geriausia draugė. Nepulkite jo kaltinti be priežasties, leiskite jam kartu su draugais išgerti alaus. Turėtumėt būti nuolaidi, bet neleisti, jog vyras peržengtų ribas. Tai reiškia, kad privalote bet kokia kaina ginti savo nuomonę. Būkite stipri moteris. Išmintinga bei savo vertę žinanti moteris – geriausia kandidatė į žmonas.

4. Sekso galia

Net neįsivaizduojate, kiek galite pasiekti, būdama gera lovoje. Vyrams seksas yra vienas svarbiausių dalykų santykiuose. Kitą kartą, kai vėl stebinsite jį lovoje, sukuždėkite į ausį: „Kai mane vesi, aš tave dar ne taip nustebinsiu.“ Yra tikimybė, jog pasipirš dar tą patį vakarą.

5. Pasitikėjimas

Vyras nepasipirš moteriai, kuria negali pasitikėti. Jeigu jam meluosite, flirtuosite su kitais jo akivaizdoje ir pasakosite visiems pažįstamiems, kas tarp jūsų vyksta – nesitikėkite, jog gausite sužadėtuvių žiedą. Parodykite jam, jog jumis galima pasitikėti – tada jūsų šansai tikrai padidės.

6. Išprovokuokite pokalbį apie santuoką

Niekada nesužinosite, ką jūsų mylimasis galvoja apie santuoką, jei apie tai nepasikalbėsite. Galite jam papasakoti, jog jūsų pažįstamas neseniai vedė ir džiaugėsi puikiu poilsiu užsienyje. Paklauskite jo, kur jis norėtų praleisti medaus mėnesį. Jeigu pastebėsite, jog visiškai nenori kalbėti ta tema – vadinasi, pirštis dar tikrai neketina.

7. Būkite tokia, kokią jus įsimylėjo

Kiekvienas vyras bijo, jog su laiku jo mylimoji nebebus tokia seksuali, linksma, liekna ir nuolat besišypsanti. Todėl svarbu yra stengtis visada išlikti tokia, kokią jis įsimylėjo. Rūpinkitės savo išvaizda, net jeigu jau seniai gyvenate kartu. Stenkitės, net jeigu daug mieliau pasirinktumėte jau nudėvėtą sportinį kostiumą ir suplėšytas kojines. Vyras daug greičiau pasipirš, jeigu matys, jog nuolat norite jam patikti ir būti graži.

Parengė Sabina Adamovič

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.