Holivudo aktorės Angelinos Jolie šeimoje įtariama kraujomaiša

Lytiniai santykiai ar juo labiau santuoka tarp artimų giminaičių atrodo tikra beprotybė. Vis dėlto istorija žino ne vieną ir ne du tokius atvejus. Štai skandalingiausi jų.

Nors nėra jokių konkrečių įrodymų apie aktorės A.Jolie ir jos brolio kraujomaišą, ji dažnai pasiima jį kartu į renginius.<br>„Reuters“ nuotr.
Nors nėra jokių konkrečių įrodymų apie aktorės A.Jolie ir jos brolio kraujomaišą, ji dažnai pasiima jį kartu į renginius.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2015, 11:21 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 10:19 AM

Angelina Jolie ir Jamesas Havenas. Nors nėra jokių konkrečių įrodymų apie aktorės A.Jolie ir jos brolio kraujomaišą, ji dažnai pasiima jį kartu į renginius. Ne kartą jie prieš kameras demonstravo aistringus bučinius. Viename interviu Jamesas prisipažino, kad jam sunku rasti meilę, nes jo gyvenime yra tobula moteris – jo sesuo.

Albertas Einsteinas ir Elsa Lowenthal. Vienu protingiausių žmonių pasaulyje laikomas A.Einsteinas gerai žinojo, kas jam patinka.

Jam labai patiko jo pirmosios eilės pusseserė – taip patiko, jog užmezgė su ja romaną ir galiausiai ją vedė.

Charlesas Darwinas ir Emma Wedgwood. Evoliucijos teorijos pradininkas Ch.Darwinas turėjo galimybę kai kuriuos jos dėsnius išbandyti savo kailiu. Vedęs savo pirmosios eilės pusseserę ir su ja susilaukęs 10 vaikų, mokslininkas netruko pastebėti, kokį šalutinį poveikį sukelia artimų giminaičių kryžminimasis. Dauguma jo vaikų buvo labai ligoti.

Laura Mackenzie Phillips ir Johnas Phillipsas. Yra žinoma, kad grupės „The Mamas and The Papas“ atlikėjas J.Phillipsas ir jo duktė aktorė L.Mackenzie Phillips turėjo lytinių santykių būdami apsvaigę nuo narkotikų.

Woody Allenas ir Soon-Yi. Išsiskyręs su buvusia partnere Mia Farrow, W.Allenas vedė jos įdukrą Soon-Yi Previn. Ji už vyrą jaunesnė 35 metais. Mergina aiškino, kad niekada nežiūrėjo į W.Alleną kaip į tėvą. Tiesa, biologine prasme jie nėra giminės, tad tai nėra kraujomaiša tikrąja šio žodžio prasme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.