Nežinote, ko tikėtis iš santykių, išsiaiškinkite partnerio kodą

1

Ar galima apskaičiuoti suderinamumą su partneriu? „Taip!“ – tvirtai sako numerologai. Šiuo tikslu reikia atlikti nedidelius skaičiavimus.<br>123rf.com nuotr.
Ar galima apskaičiuoti suderinamumą su partneriu? „Taip!“ – tvirtai sako numerologai. Šiuo tikslu reikia atlikti nedidelius skaičiavimus.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-05 14:24, atnaujinta 2018-01-11 12:56

Tarkime, jūsų gimimo data: 1960 05 05. Atliekame nesudėtingus skaičiavimus: 1 plius 9 plius 6 plius 0 plius 5 plius 5. Viską sudėjus, gaunama 26. Dabar vėl sudedame: 2 plius 6 lygu 8. Vadinasi, jūsų skaičius 8.

Tokius pat skaičiavimus atliksite, kad sužinotumėte mylimojo gimimo kodą. Tarkime, gavote skaičių 1. Dabar sudėję savo ir mylimojo kodą gausite 9. Tai jūsų kaip poros kodas. Dabar pažiūrėkime ką siūlo numerologai poroms, jei jų skaičius...

1

Puikiai papildote vienas kitą, jūsų santykiai stabilūs. Bet kartais kyla nesutarimų, nes abu esate lyderiai ir nenorite vienas kitam nusileisti. Turite apsispręsti, kokiais klausimais esate pasirengę kompromisams, ir tuomet jūsų santykiai su mylimuoju bus harmoningi.

2

Jus vienija skonių ir pažiūrų bendrumas, jums gera ir įdomu kartu. Galbūt didelė aistra jau išblėso, bet liko pagarba, o tai jau nemaža.

3

Nežiūrint į tai, kad santykiai nuspalvinti meile ir šiltais jausmais, abu partneriai kartais pažvelgi kairėn. Pagalvokite, kokį žingsnį reikėtų žengti, kad padėtis pasikeistų iš esmės.

4

Gana sėkmingas variantas. Nepaisant to, kad santykiai nestokoja ir romantikos, juo vertinate blaiviai. Vadinasi, vienys ne tik meilė -- tapsite ir gyvenimo partneriais. Ir atminkite: juo daugiau turėsite bendrų reikalų, juo ilgaamžiškesnė bus sąjunga.

5

Jus vienija stiprūs jausmai ir emocijos. Bet abu esate labai egocentriški žmonės, ir dėl to kiekvienas dažnokai antklodę, vaizdžiai sakant, tempia į savo pusę. Įsiklausykite į partnerio žodžius, o savo norų ir troškimų siekite ne ultimatumais, o švelnumu. Tuomet ir jūsų santykiai taps stipresni.

6

Jūsų pora primena gerų draugų sąjungą. Vienas kitam patikite didžiausias paslaptis ir tarp jūsų niekuomet neįsižiebia konfliktai. Bet santykiams trūksta ugnelės ir, laikui bėgant, išrinktasis gali pradėti nuobodžiauti. Taigi, nepamirškite kartas nuo karto pakurstyti aistros.

7

Vienas kitam idealiai tinkate, nes mokate meistriškai atrasti savitarpio supratimą ir gebate spręsti bendras problemas. Turite visas galimybes sukurti harmoningą santuoką ir sulaukti auksinių vestuvių. Saugokite vienas kitą ir iš savo santykių „išspauskite“ kuo daugiau aistros ir švelnumo.

8

Su išrinktuoju esate labai skirtingi, bet tai nuostabu. Juk priešingybės traukia, nes tuomet galima vienas iš kito nemažai pasimokyti. Toks jau tas gamtos įstatymas. Bet nemėginkite mylimojo lipdyti pagal savo modelį, kitaip taps jums nebeįdomus.

9

Jūsų porą galima pavadinti idealia, nes vienas kitą suprantate iš pusės žodžio. Tokią sąjungą galima pavadinti sukurta iš aukščiau. Pasistenkite savo meilę išsaugoti iki gyvenimo pabaigos.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.