Meilę internete susirado ir T. Rinkevičienė, ir jos dukra

Spartėjant gyvenimo tempui ir esant dideliam užimtumui net ir žinomi žmonės nevengia panaršyti pažinčių tinklalapiuose, o atradę jiems artimą sielą nesibaimina patarimais pasidalinti viešai.

T.Rinkevičienė internetu susipažino su Vokietijoje gyvenančiu A.Bruku.<br>T.Bauro nuotr.
T.Rinkevičienė internetu susipažino su Vokietijoje gyvenančiu A.Bruku.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė („Lietuvos rytas“)

Mar 8, 2015, 1:55 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 6:34 AM

Sakralinės muzikos festivalio įkūrėja Tatjana Rinkevičienė (60 m.) neretai skraido į Niurnbergą (Vokietija), kur gyvena jos draugas verslo konsultantas Aleksandras Brukas (60 m.):

„Kai kartą į Aleksandro rankas pateko straipsnis su mano nuotrauka, jis mane susirado internetu. Pradėjome susirašinėti. Supratau, kad dėmesį man pradėjęs rodyti vyras – inteligentiškas ir išsilavinęs, plataus požiūrio į pasaulį. Kai Aleksandras pasišovė atvykti, iš pradžių sutrikau. Tačiau kai jis atvyko, mudu iš karto įsimylėjome vienas kitą. Taip manęs dar nemylėjo joks vyras.“

Sutuoktinį internete rado ir T.Rinkevičienės bei dirigento Gintaro Rinkevičiaus duktė pianistė Rūta Rinkevičiūtė (31 m.), pernai atšokusi vestuves su buvusiu krepšininku, o dabar Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos trenerio asistentu latviu Sandžiu Buškevicu (38 m.):

„Ieškoti širdies draugo internete mane privertė vienišumas. Iš pradžių netikėjau, kad galima tokiu būdu susipažinti. Maniau, kad yra nemažai blogybių susipažįstant internete: juk iš pradžių nematai žmogaus, nežinai, kokie jo tikslai, gali būti įdėta ir ne jo nuotrauka.

Bet supratau, kad internete susipažinti patikimiau negu baruose. O tie, kurie galvoja apie rimtus santykius, nesibastys naktimis po barus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.