Rūta Vanagaitė: „Pažinčių puslapiai pratęsia moters galiojimą“

Spartėjant gyvenimo tempui ir esant dideliam užimtumui net ir žinomi žmonės nevengia panaršyti pažinčių tinklalapiuose, o atradę jiems artimą sielą nesibaimina patarimais pasidalinti viešai.

Rašytoja, teatro prodiuserė R. Vanagaitė džiaugiasi brito lėktuvų inžinieriaus ir buriavimo instruktoriaus M. George’o meile, prasidėjusia pažinčių portale.<br>T.Bauro nuotr.
Rašytoja, teatro prodiuserė R. Vanagaitė džiaugiasi brito lėktuvų inžinieriaus ir buriavimo instruktoriaus M. George’o meile, prasidėjusia pažinčių portale.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė („Lietuvos rytas“)

Mar 11, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 11:42 PM

Rašytoja, teatro prodiuserė Rūta Vanagaitė (60 m.) džiaugiasi brito lėktuvų inžinieriaus ir buriavimo instruktoriaus Michaelo George’o (59 m.) meile, prasidėjusia pažinčių portale:

„Internetiniai pažinčių puslapiai pratęsia moters galiojimo laiką – jis tikrai ilgesnis, nei mano lietuviai vyrai. Noriu paskatinti moteris ieškoti savo žmogaus, nes būti mylimai niekada ne per vėlu.

Mes su drauge susiradome pažinčių svetainę – ne lietuvišką ir ne nemokamą! Nedėjau savo nuotraukos, tik vardą, tautybę ir profesiją. Michaelas buvo parašęs, kad gali išmokyti moterį kvantinės fizikos. Brūkštelėjau jam, kad būtų įdomu. Gavau atsakymą, kuris man įvarė baimės: „Sveika, Rūta Vanagaite, aš viską žinau apie tave.“ Jam užteko paieškoje surinkti tris žodžius: Rūta, teatro prodiuserė, Vilnius. Jis sakė nustebęs, kad tokios moterys kaip aš Lietuvoje neturi partnerių.

Žinoma, internetas – pavojinga erdvė, joje bet kas gali atsitikti. Faktas, kad vyrai, kurie sumano susipažinti internete, nėra laimingi – kiekvienas savo spintoje turi skeletą. Ir tu pati eini į tą avantiūrą, kai tau prastai, juk nemirktum valandų valandas pažinčių svetainėje, nerizikuotum susidėti su apgavikais, jei turėtum harmoningą gyvenimą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?