G.Karaliūnaitė-Canuel trečiąjį vyrą ruošia skyryboms?

„Neimsiu pasakoti, kokia idilė pas mus, kai turime mažą vaiką, banko paskolą, gendančius automobilius. Faktas, jog esame pervargę. Kai nenorime vienas kito matyti, išsiunčiu Marcą miegoti ant sofos“, – atvirai kalbėjo dainininkė Gintarė Karaliūnaitė-Canuel (36 m.).  Du kartus išsiskyrusi ir trečią kartą ištekėjusi dainininkė apie gyvenimą su Kanados prancūzu Marcu Canueliu (33 m.) ir ankstesnes santuokas pasakojo „Lietuvos ryto" televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ vedėjai Aušrai Kilkuvienei.

Santuoka su Kanados prancūzu Marcu Gintarei – trečioji. Pora augina dešimties mėnesių dukterį Sofią.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Santuoka su Kanados prancūzu Marcu Gintarei – trečioji. Pora augina dešimties mėnesių dukterį Sofią.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 10:15 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 2:53 PM

Gintarė su Marcu susipažino bare, kai jis norėjo užsisakyti gėrimo. „Nutariau padėti jam, bet tik dėl to, kad patobulinčiau anglų kalbą. Ir apėmė nuojauta: su tuo vyru turėsiu garbanotą dukterį“, – pasakojo dainininkė.

Šiandien pora ant rankų laiko dešimties mėnesių dukterį Sofią. Jeigu ne dukrelė, neslepia Gintarė, ji turbūt nebūtų tekėjusi už Marco. 

Ar jos vyras dabar laimingas?

„Aš negyvenu dėl vyro. Ne vyras padarys mane laimingą. Nė vienas namų nepastatė, nė vienas mašinos nenupirko, nė vienas dainos nesukūrė. Vaikus darėme kartu – juk tai malonus procesas. Auginti kiek sunkiau.

Aš savo gyvenimą planuoju taip, kad jeigu vyro neliktų, galėčiau toliau auginti vaikus, išlaikyti namus, įsipilti benzino ir išreikšti save“, – sakė du kartus išsiskyrusi ir trečią kartą ištekėjusi G.Karaliūnaitė-Canuel.

Ji prasitarė kartais pakalbanti su Marcu apie skyrybas: „Jeigu tarp mūsų nieko neišeis, nekentėsiu. Jeigu jam bus blogai – nelaikysiu. Juk santuoka – tai ne kalėjimas.“

Dainininkė prasitarė ir apie susitarimą su pirmuoju vyru – jei iki keturiasdešimtmečio abiem nepavyks susitvarkyti asmeninio gyvenimo, jie vėl susieis. „Galų gale prieš Dievą tai vienintelis oficialus mano vyras“, – „Lietuvos ryto" televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ vedėjai Aušrai Kilkuvienei sakė G.Karaliūnaitė-Canuel.

Plačiau apie tai – šeštadieniniame „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“.

Laidą „Kitoks pokalbis“ žiūrėkite penktadieniais 19.50 val. (kartojimas – pirmadieniais 9.55 val.) per „Lietuvos ryto" televiziją arba jums patogiu metu žiūrimiausioje interneto televizijoje lrytas.tv.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.