Seksualioji rusė vertina tik brangų šampaną

Ilgai jie po vieną nebus. Taip pranašavo pažįstami geriausiam planetos futbolininkui portugalui Cristiano Ronaldo (30 m.) ir rusų kilmės supermodeliui Irinai Shayk, kai po penkerių draugystės metų pora neseniai išsiskyrė. Ir iš tiesų Cristiano jau poruojamas su ispanų televizijos žurnaliste, o pusnuogės seksualiosios manekenės pasirodymai renginiuose nedviprasmiškai vadinami antrosios pusės žvalgytuvėmis.

Kas išskyrė Cristiano ir Iriną – aikštinga futbolininko motina ar kita moteris?
Kas išskyrė Cristiano ir Iriną – aikštinga futbolininko motina ar kita moteris?
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Mar 16, 2015, 12:52 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 8:49 PM

Prabangių apatinių drabužių „Victoria’s Secret“ modelis rusė I.Shayk, kurios tikroji pavardė yra Šaichlislamova, – viena geidžiamiausių ir patraukliausių planetos moterų. Tai ji įrodė ir po šiųmečių „Oskarų“ apdovanojimų, legendiniame žurnalo „Vanity Fair“ vakarėlyje Los Andžele pasirodžiusi su itin efektinga apranga, rašo „Lietuvos ryto“ šeštadienio priedas „Gyvenimo būdas“. 

Visuomet įspūdingai atrodanti tamsiaplaukė žaliaakė tą vakarą vilkėjo itin atvirą juodą „Atelier Versace“ suknelę. Pusė ilgos suknelės, pasiūtos iš perregimo audinio ir dekoruotos juodais kristalais, perėjo į pėdkelnes.

Niekam nė nekilo klausimų, ar idealią figūrą turinti moteris po suknele vilki liemenėlę ir kelnaites. Buvo akivaizdu, kad po suknele Irina visiškai nuoga. Plačiai šypsodamasi fotografams įspūdingai atrodanti gražuolė tarsi rėžė C.Ronaldo: „Pažiūrėk, ką praradai dėl tos kitos!“

Gražuolių pora neatskleidė, dėl ko jųdviejų keliai pasuko skirtingomis kryptimis. Iš pradžių manyta, kad svarbiausia skyrybų priežastis – Cristiano motina Dolores.

Modernia šeima pasaulio žiniasklaidoje vadinta Irinos, C.Ronaldo ir jo keturmečio sūnaus Cristiano Ronaldo jaunesniojo trijulė kartu šeimyniškai Dubajuje sutiko Kalėdas. Bet po jų, Naujųjų metų išvakarėse, Irina nepanoro vykti į mylimojo gimtąją Madeiros salą pasveikinti Dolores 60-mečio proga.

Irinos santykiai su būsimąja anyta visuomet buvo įtempti. Cristiano sūnų prižiūrinti Dolores niekuomet neslėpė, kad ne tokios įmotės trokšta savo numylėtam anūkui.

Beje, apie sūnaus gimimą C.Ronaldo paskelbė praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai juodu su Irina pradėjo susitikinėti. Gražuolės rusės neatbaidė paslaptinga Cristiano jaunesniojo motinos istorija.

Futbolo žvaigždė ir jos artimieji iki šiol niekam neprasitaria, ar sūnų pagimdė surogatinė motina, ar kūdikis – vienos nakties meilės nuotykio vaisius.

Kalbama, kad mažylio motina – simpatiška amerikietė, už pinigus atidavusi sūnų auginti tėvui. Pagal griežtą sutartį ji įsipareigojo net savo artimiesiems nepasakoti, kur staiga dingo jos išnešiotas vaikas ir iš kur ji gavo krūvą pinigų.

Berniuko motinai draudžiama susisiekti ir su futbolininku, ir su jų sūnumi.

Atrodė, per kelerius metus Irina susigyveno su įmotės vaidmeniu. Ji ne kartą buvo pastebėta su Cristiano jaunesniuoju.

Dėl praleisto Dolores gimtadienio Cristiano su Irina taip susipyko, kad Naujuosius metus Madrido „Real“ puolėjas sutiko tik su sūnumi.

Tačiau kažin ar praleistas Dolores gimtadienis buvo pagrindinė efektingosios poros skyrybų priežastis.

Neseniai apie skyrybas su buvusiuoju prabilusi gražuolė Irina prasitarė: „Ieškau doro vyro. Man patinka tokie, kurie yra ištikimi savo moterims.“

Atrodo, kad šios savybės pramuštgalviui C.Ronaldo labiausiai stigo. Jau dabar kalbama, kad prie Irinos ir Cristiano skyrybų prisidėjo ispanų televizijos žurnalistė Lucia Villalon. Su tamsiaplauke ispane portugalas jau kelis kartus užfiksuotas drauge.

Matyt, ne taip svarbu, kuri moteris perpildė Irinos kantrybės taurę. 2011-aisiais susižadėjusių gražuolių santykiuose jau kurį laiką buvo justi įtampa.

Sausio viduryje Irina nepasirodė Šveicarijos mieste Ciuriche vykusiuose FIFA Auksinio kamuolio apdovanojimuose, kur C.Ronaldo antrus metus iš eilės buvo paskelbtas geriausiu planetos futbolininku. Padėkos kalboje jis mylimosios nė nepaminėjo.

Prieš metus situacija buvo visiškai kitokia. Irina puikiai atliko mylimąjį visokeriopai remiančios draugės ir mažojo Cristiano pamotės pareigas. Tą kartą laiminga trijulė noriai pozavo ant raudonojo kilimo.

Bet C.Ronaldo Irinai neatsidėkojo tuo pačiu jai svarbiu gyvenimo momentu. Praėjusį birželį Holivude Irina viena ėjo raudonuoju kilimu per savo pirmojo filmo „Heraklis“ premjerą. C.Ronaldo tam nerado laiko.

Beje, filme netrūksta itin atvirų Irinos grožybių demonstravimo. Apie tai seksualioji rusė sakė: „Tai – menas. Aš nesigėdiju savo kūno.“

Po filmo premjeros paklausta apie vedybas su portugalų futbolininku Irina vengė kalbėti šia tema. Dar praėjusį balandį buvo kilusios paskalos, esą C.Ronaldo sužadėtinei neištikimas su didžiakrūte Brazilijos manekene Andressa Urach, žinoma kaip Miss BumBum.

Primadona pravardžiuojamas futbolininkas prisiekinėjo buvęs ištikimas, bet Miss BumBum apie jųdviejų naktį viešbutyje viešai kalbėjo taip: „Tai buvo neįtikėtina. Jo kūnas – tobulas, kaip graikų dievo.“

Po to Irina ir Cristiano kurį laiką kartu nesirodė. Niujorke gyvenanti seksualioji rusė buvo ne sykį fotografų pagauta vieniša ir atrodė liūdna. Tačiau netrukus gražuolių pora vėl bučiavosi teniso turnyre Madride.

Nepaisant visų gandų, užimtumo, įtemptų ir nesuderinamų darbo grafikų, portugalas ir rusė dar kurį laiką rodėsi drauge ir su visu pasauliu mielai dalijosi aistringomis nuotraukomis.

Bet dabar, regis, daugiau tokių nuotraukų nebeišvysime. Irina ieško naujos meilės. Norintiems užkariauti jos širdį ji net atskleidė, kas ją papirktų.

„Aš – rusė. Man patinka brangus šampanas, šokoladas ir geras filmas“, – apie tobulą romantišką vakarėlį sakė modelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.