Bušido čempionas R.Morkevičius neskuba vesti nėščios draugės

Pasaulio bušido čempionas Remigijus Morkevičius (32 m.) įrodė esąs atkaklus ne tik ringe. Mylimą moterį Londone susiradęs sportininkas parviliojo ją į Lietuvą. Nors dabar pora gyvena kūdikio laukimu, R.Morkevičius ir Raimonda Orvydaitė (28 m.) kol kas neplanuoja susisaistyti santuokos saitais.

R.Orvydaitė į R.Morkevičių pirmiausia žiūri kaip į bendrakeleivį, partnerį ir draugą.
R.Orvydaitė į R.Morkevičių pirmiausia žiūri kaip į bendrakeleivį, partnerį ir draugą.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė, („Lietuvos rytas“)

Mar 25, 2015, 5:41 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 8:29 AM

Kūdikio septintą mėnesį besilaukianti šviesiaplaukė R.Orvydaitė viena pirmųjų pribėgo sveikinti širdies draugo, kai jis praėjusį sekmadienį buvo paskelbtas laimėtoju Lietuvos sporto universiteto baseine vykusiame laidos „Šuolis“ superfinale.

Moteris džiaugėsi ne tik R.Morkevičiaus pergale, bet ir tuo, kad nuo šiol jis daugiau laiko skirs namams ir šeimai. Mat nuo praėjusių metų gruodžio sportininkas itin daug laiko praleisdavo baseine ruošdamasis televizijos projektui, rašo „Lietuvos ryto“ šeštadienio priedas „Gyvenimo būdas“. 

R.Morkevičius ir R.Orvydaitė vienas kitą pastebėjo internete. Moteris neslėpė, kad buvo girdėjusi apie sportininką, ne kartą patekusį į geriausių pasaulio kovotojų dešimtuką.

R.Orvydaitę labiausiai sudomino vyro, išmaišiusio kone visą pasaulį, nuotraukos iš kelionių.

Ypač ją sužavėjo piligriminės jo kelionės po Aziją, Afriką, Ameriką, požiūris į gyvenimą, dvasinės vertybės, polinkis medituoti, domėjimasis psichologija.

Tuomet R.Orvydaitė jau buvo įsitvirtinusi Londone: dirbo, augino sūnų Marką, kurio susilaukė su buvusiu draugu. Dabar berniukui – penkeri su puse metų.

Londone jie pirmąkart ir išvydo vienas kitą – į šį didmiestį R.Morkevičius vyko tvarkyti reikalų.

„Viešėdamas pirmąjį vakarą Remigijus sakė, kad turi reikalų ne tik Londone, bet ir kituose Anglijos miestuose. Tačiau pas mane užsuko ir kitą dieną, ir trečią, ir ketvirtą.

Reikalus tvarkyti jam teko kitą kartą. Kalbėjomės be paliovos, radome daugybę bendrų temų, supratome, kad sutampa mūsų požiūris į gyvenimą, domimės tais pačiais dalykais“, – pasakojo R.Orvydaitė.

Sportininkas neslėpė, kad žavi šviesiaplaukė jam iš karto krito į akį, tačiau galvoti apie rimtus santykius tuomet buvo anksti – beveik dešimt metų Anglijoje gyvenusi R.Orvydaitė ateitį siejo su šia šalimi.

O R.Morkevičius visam laikui išvykti iš gimtinės neplanavo.

Penktus metus Remigijus studijuoja treniravimo sistemas Lietuvos sporto universitete, svajoja įkurti sporto klubą.

Be to, Lietuvoje gyvena jo dvejų su puse metų sūnus Mantas iš ankstesnių santykių.

Kurį laiką vyrą ir moterį siejo draugystė per atstumą. Jie ir toliau daugiausia bendravo internetu. Raimonda keletą kartų buvo grįžusi į Lietuvą atostogų.

Moteris iki šiol prisimena dieną, kai R.Morkevičius jai papasakojo pamokomą istoriją apie vyrą, kuris rinkosi sau žmoną.

Po šokių lydėdamas vieną merginą į namus, jis pasiūlė jai įsikibti į parankę.

Priėjusi balą, mergina paleido vyro ranką, apibėgo balą ir vėl įsikibo. Kitą vakarą taip pat pasielgė dar viena mergina.

Lydėdamas trečią merginą vyras pajuto, kaip priėjusi balą ji tvirčiau įsikibo jam į parankę ir drauge žengė per balą.

„Papasakojęs šią istoriją Remigijus pakvietė mane įsikibti į jį ir kartu žengti per balas“, – pasiūlymą, privertusį susimąstyti apie gyvenimo pokyčius, prisiminė R.Orvydaitė.

Netrukus moteris grįžo iš Anglijos į Lietuvą ir su sūnumi įsikūrė pas tėvus, gyvenančius Pakruojyje. Prieš metus ji apsigyveno pas mylimąjį Kaune.

R.Morkevičius išrinktąją gyrė už tai, kad ji švelni, moteriška, šeimyniška, tvarkinga, protinga, puiki pašnekovė.

„Raimonda – nuoširdus ir atviras žmogus. Labai nemėgstu veidmainių ir melagių“, – sakė sportininkas.

R.Orvydaitė į gyvenimo palydovą pirmiausia žiūri kaip į bendrakeleivį, partnerį ir nuostabų draugą.

Jai nėra svarbu vien tai, kad vyras uždirbtų daug pinigų ir išlaikytų šeimą.

Remigijus yra tas vyras, su kuriuo ji gali atvirai kalbėtis apie viską. Šalia jo moteris jaučiasi rami ir saugi.

Kūdikio laukimu šiuo metu gyvenanti pora neskuba tuoktis. Jie įsitikinę, kad svarbiausia ne statusas, o kasdienis dėmesys vienas kitam, nuoširdumas, pagarba.

„Mūsų požiūris į vestuves nėra tradicinis. Argi be jų žmonės vienas kito negali mylėti? Ar būtina tuoktis dėl kaimynų, artimųjų, draugų?

Ar galima žmogų išlaikyti šalia savęs, jeigu sieja tik santuoka, o ne jausmai? Manome, kad toks požiūris – savęs apgaudinėjimas“, – tvirtino R.Orvydaitė.

R.Morkevičius įsitikinęs: jeigu jų vestuvės ir įvyks, tai nebus įprastas pokylis giminėms ir draugams.

„Tai bus mūsų dviejų šventė, kuri greičiausiai vyks ne Lietuvoje“, – sakė sportininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.